Акция срещу конвенционалната престъпност се проведе на територията на област

...
Акция срещу конвенционалната престъпност се проведе на територията на област
Коментари Харесай

Акция срещу конвенционалната престъпност се проведе в област Пазарджик

Акция против стандартната престъпност се организира на територията на област Пазарджик. Операцията е осъществена на 11 януари, оповестява БНР.

Служителите на Министерство на вътрешните работи са ревизирали 30 увеселителни и питейни заведения, 45 търговски обекти, 17 заложни къщи и няколко пункта за изкупуване на железни боклуци. Освен това са тествани 1080 моторни транспортни средства и 1373 индивида.

За открити нарушавания са формирани 66 акта. Броят на записаните закононарушения е 24. Образувани са 7 досъдебни и осем бързи производства. Девет лица са арестувани за период до 24 часа.

Полицията откри причинителите на 3 домови обири, 4 обири от търговски обекти и 2 обири на мобилни телефони. Засечени са няколко лица, притежаващи наркотични субстанции. Иззети са общо 8 пакетчета с хероин, 52 топчета или пакетчета със синтетичен канабиноид.

Също по този начин са иззети 7 кубика нелегално добита дървесина.

Два са случаите на продажба на облекла и обувки носещи логото на известни търговски марки. Иззети са общо 78 продукта от търговци в региона на градския пазар в регионалния град.
 Полицията погна битовите нарушители в Сливенско
Полицията погна битовите нарушители в Сливенско

Има задържани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР