Акцентът в представянето на Samsung в Барселона е мобилният изкуствен

...
Акцентът в представянето на Samsung в Барселона е мобилният изкуствен
Коментари Харесай

MWC 2024: Samsung обяви нова ера в мобилния AI


Акцентът в представянето на Samsung в Барселона е мобилният изкуствен интелект
(снимка: Samsung)

Изкуственият разсъдък Galaxy AI  ще обхване цялото портфолио от мобилни устройства на Samsung с акцент върху серията смарт телефони Galaxy S24, стана ясно от представянето на компанията на Световния мобилен конгрес в Барселона.

Потребителите ще могат да употребяват мобилния изкуствен интелект в всекидневието си и да откриват нови благоприятни условия, съобщи ТМ Рох, президент на Samsung Electronics и шеф „ Мобилно потребителско преживяване ”.

На щанда си Samsung показва функционалностите с изкуствен интелект в серията Galaxy S24, които обогатяват опциите за другарство и творчество. Това включва функционалности като Live Translat, която работи благодарение на AI на самото устройство, за двупосочен превод на телефонни позвънявания в действително време и другарство без езикови бариери.

Друга функционалност, Circle to Search with Гугъл,  разрешава по-интуитивно търсене единствено с един елементарен жест. Сред новостите са функционалността Note Assist, която опростява и оформя комплицирани текстове, както и Generative Edit за лесни промени на размера и позицията на обектите в фотосите и повече креативна независимост.

В специфична зона, която прилича затъмнена концертна зала, Samsung показва опциите на камерата на Galaxy S24. Снимки в непосредствен проект на дребни обекти, сложени на сцената, демонстрират опциите на Nightography. Сега тази функционалност е усъвършенствана с основания на изкуствен интелект ProVisual Engine на Galaxy.
още по темата
Galaxy AI функционалности скоро ще станат налични и при към този момент съществуващите модели Galaxy, в това число сериите Galaxy Z Fold5, Z Flip5 и Tab S9, както и сериите Galaxy S23 и S23 FE, прецизираха от корейската компания.

В допълнение, Samsung показва функционалностите за свързване на устройствата Galaxy, с които потребителите могат елементарно да трансферират и редактират фотоси и видеоклипове сред Galaxy S24, Galaxy Book4 и Galaxy Tab S9. Глобалните продажби на серията Galaxy Book4 започнаха през вчерашния ден, 26 февруари.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР