Актрисите Фелисити Хъфман, снимала се в сериала „Отчаяни съпруги“, и

...
Актрисите Фелисити Хъфман, снимала се в сериала „Отчаяни съпруги“, и
Коментари Харесай

Последният холивудски скандал: актриси дават подкупи, за да приемат децата им в университети

Актрисите Фелисити Хъфман, снимала се в сериала „ Отчаяни съпруги “, и Лори Локлин („ Загадки при разпродажби”) бяха упрекнати, че са дали подкупи, с цел да може децата им да учат в влиятелни университети, оповестиха международните осведомителни организации.

Според обвиняването подкупите били получени от медиатори, които фалшифицирали данни за тези деца, в това число резултатите им на приемни изпити. Така било улеснено приемането им в известни образователни заведения, пишат от Darik News.

 Фелисити Хъфман Getty Фелисити Хъфман

Срещу ръководителя на незаконната мрежа Уилям Сингър са повдигнати 4 обвинявания, в това число за изнудване и пране на пари. Мрежата получила общо 25 млн. $ от родители, които желаели децата им да бъдат признати в влиятелни университети , измежду които Йейлския, Станфордския, Южнокалифорнийския, Тексаския, Джорджтаунския, Калифорнийския в Лос Анджелис, „ Уейк Форест “. В някои случаи децата са одобрявани като спортисти, даже без да имат такива достижения.

 Лори Локлин Getty Лори Локлин

33-a родители са упрекнати, че са употребили услугите на Сингър, като за задачата са платили суми, вариращи сред 200 000 и 6,5 млн. $. „ Не може да има система за приемане, която е друга за богатите, нито друга правосъдна система “ , съобщи прокурорът Андрю Лелинг на конференция в Бостън.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР