Актрисата Яна Маринова публикува няколко снимки в социалната мрежа Фесйбук“,

...
Актрисата Яна Маринова публикува няколко снимки в социалната мрежа Фесйбук“,
Коментари Харесай

Яна Маринова се показа без грим: Снимките на актрисата предизвикаха ожесточени спорове относно красотата й

Актрисата Яна Маринова разгласява няколко фотоси в обществената мрежа „ Фесйбук “, на които е без капка грип. Това провокира яростна полемика по отношение на хубостта на известната актриса или по-скоро неналичието на такава.
Част от почитателите на Яна я намират за извънредно красива и приветстват това, че няма терзания да се покаже без макиаж. Други пък изрично не могат да я възприемат без да е намацана и даже се появиха изказвания, че не е никаква хубавица.
Ясно е, че всеки човек се преобразява с малко грим, изключително изработен от експерт в региона. Яна обаче няма угризения да се снима и демонстрира без грим. В почивните си дни в никакъв случай не се цапоти по лицето, остава го да си почине.

Актрисата е съвсем на 41 и за годините си наподобява повече от ужасно, безапелационни са нейните фенове, които наблюдават с огромен интерес изявите и в киното, както и протичащото се в обществената мрежа. Там Яна държи в течение своите почитатели за живота си отвън камерите и постоянно разгласява фотоси от разходките си в планината, от вечерята у дома или колекция с другари, където театралничи напълно гордо без пудра и серпантина.
В последно време Яна Маринова се е отдала съвсем напълно на съветското кино, даже взела участие в прочут съветски филм. За това се похвали и самата, а в лентата си партнира с най-хубавия съветски екшън артист. „ Чувствам се сполучлива ”, показа Маринова за прекарването си във кино лентата. Любопитен миг е сравнението, което Яна направи сред себе си и световноизвестната звезда Жан-Клод ван Дам – за това, че и двамата не са каратисти, а балетисти.

Актрисата разкри и че е изкарала 3-месечен курс по актьорско майсторство в Съединени американски щати – където с подкрепи я уредила другарка. Имала потребност да се развива, с цел да бъде най-хубавата. Недоброжелатели незабавно побързаха да отбележат, че на актрисата очевидно не са й се давали пари за 2-годишно образование в Америка, колкото по нейни думи продължава актьорското майсторство там, по тази причина решила да форсира образованието си по втория метод.
Получи се известно комплициране, щом актрисата добави, че в Щатите никой няма висше обучение. „ Изкарваш курс за 3 месеца и можеш да снимаш с Робърт де Ниро и Ал Пачино ”, изцепи се Маринова, с което и затвърди подозренията, че очевидно умее добре да украсява обстановките със свое присъединяване.
Инфо: show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР