Актрисата Теса Томпсън разкри, чеКрисчън Бейл се готви да се

...
Актрисата Теса Томпсън разкри, чеКрисчън Бейл се готви да се
Коментари Харесай

Крисчън Бейл ще изпълни роля на злодей във филма „Тор: Любов и гръмотевици“

Актрисата Теса Томпсън разкри, че Крисчън Бейл се готви да се превъплъти в облика на изверг във кино лентата " Тор: Любов и гръмотевици " , заяви Контактмюзик.

46-годишният артист е сключил контракт за първата си приспособена по комикси роля, откогато бе в облика на Батман в излезлия през 2012 година по екраните филм " Черният рицар: Възраждане ".
 
Tessa Thompson confirms Christian Bale is playing the villain in 'Thor: Love and Thunder' ⚡️

(via | )
— Fandom (@getFANDOM)

" Крисчън Бейл ще извърши роля на изверг - сподели Теса Томпсън пред уеб страницата Ентъртейнмънт тунайт. - Това е отлично. Прочетох сюжета, само че не мога да разкрия повече детайлности. Размених доста имейли с Натали Портман. Ще е занимателно. Тайка Уайтити е сценарист и режисьор на новия филм. Ще има познати лица, както и артисти, които до момента не са се снимали в поредицата. "

Освен на Теса Томпсън в облика на Валкирия и Натали Портман в облика на Джейн Фостър, Крисчън Бейл ще партнира на Крис Хемсуърт , който още веднъж ще извърши ролята на Тор в четвъртия филм от поредицата, продължението на излезлия по екраните през 2017 година " Тор: Рагнарок ".

Планирано е фотосите да стартират това лято. След като снима " Тор: Рагнарок ", Уайкики получи похвали, че е върнал чувството за забавление в поредицата.

Продуцент на новия филм ще е президентът на " Марвел " Кевин Файги.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР