Актрисата Силвия Петкова се оказа сред хората, блокирани заради бедственото

...
Актрисата Силвия Петкова се оказа сред хората, блокирани заради бедственото
Коментари Харесай

Наша известна актриса е в капана на стихията по морето

Актрисата Силвия Петкова се оказа измежду хората, блокирани поради бедственото състояние по Южното Черноморие. Тя се намира в Синеморец и в постове в обществените мрежи изяснява, че от 20 часа дъждът на стопира да вали.

" При мен е малко по-добре от това, което видях, че се случва в Царево и Ахтопол. Съжалявам да го кажа, само че поради мен и това състояние представлението в Пловдив на " Съседите от горната страна " довечера няма да се състои ", разгласи тя във видеоклип, качен в Инстаграм. 

" Много се оправдавам и се надявам, че всички, които са в евакуация, са добре ", сподели тя и добави, че се надява в най-скоро време пътят да бъде отворен и блокираните хора да могат да си тръгнат. " Ужас! Природата какво нещо е! ", разяснява тя очевидно обезпокоена от протичащото се.

" Простете за неудобството, само че Природата е по-силна от всичко… Пращам сила на всички, които бедстват в този миг и се надявам вредите да са единствено материални и да няма по-тежки последици от тази жестока стихия! ", написа актрисата в поста.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР