Актрисата от Жената чудо Гал Гадот получи хиляди реакции след

...
Актрисата от Жената чудо Гал Гадот получи хиляди реакции след
Коментари Харесай

Вълна от гневни реакции срещу Гал Гадот заради неин туит за Израел

Актрисата от " Жената знамение " Гал Гадот получи хиляди реакции след коментар за рецесията в Близкия изток, съобщи Би Би Си. Звездата разгласява туит по отношение на ескалацията на насилието в Израел и Газа.

Израелската актриса и някогашна Мис Израел разгласява: " Израел заслужава да живее като свободна и сигурна нация ", добавяйки: " Нашите съседи заслужават същото ".

Коментарите провокираха хиляди отговори. Известно е, че в младостта си Гадот е служила две години в израелската войска, отбивайки наложителна военна работа.

" Страната ми е във война. Притеснявам се за фамилията си, приятелите си. Притеснявам се за народа си. Това е циничен кръг, който продължава прекомерно дълго. Моля се за жертвите и техните фамилии. Моля се тази невъобразима неприязън да завърши, апелирам се нашите ръководители да намерят решение, с цел да можем да живеем един до друг в мир. Моля се за по-добри дни ", написа Гадот.

— Gal Gadot (@GalGadot)

Докато някои високопоставени хора, в това число американският политик Тед Круз, похвалиха Гадот за написаното, доста други нейни почитатели реагираха яростно, несъгласни с нейната позиция във връзка с обстановката в Близкия изток.

" Обичайте близък си като себе си ", написа по-късно израелската актриса.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР