Актрисата от Без лоши чувства Дженифър Лорънс и звездата от

...
Актрисата от Без лоши чувства Дженифър Лорънс и звездата от
Коментари Харесай

Реакцията на Дженифър Лорънс, която никой не очакваше

Актрисата от " Без неприятни усеща " Дженифър Лорънс и звездата от " Клети създания " Ема Стоун бяха номинирани в категорията за най-хубаво осъществяване на актриса във филм - мюзикъл или комедия за премия Златен глобус тази година. И двете известни актриси се появиха в хотел Beverly Hilton на 7 януари за 81-вата годишна гала по награждаването.

Точно преди да бъде разгласен спечелилият, Лорънс шеговито се обърна към камерата и прошепна: " Ако не печеля, напущам. " Но когато името на Стоун беше съобщено за победител в тази категория, Лорънс не можа да сдържи вълнението и насладата си. Звездата от " Наръчник на оптимиста " изглеждаше искрено щастлива и удовлетворена от успеха на колежката си и като че ли въобще не ѝ пукаше, че в действителност тя губи.

Обсебени почитатели уловиха трогателния миг на видео, публикувайки го в X (преди Twitter), с цел да се похвалят актрисата са страхотното отношение, което има, обръщайки внимание на обстоятелството, че не всеки един е кадърен да се зарадва по този метод на отличие на конкуренцията.

Не можем да отречем, че е похвална тази толкоз естествена и чиста реакция на Лорънс, която крещи разгорещено и вдига ръце във въздуха, празнувайки успеха на актрисата от " Ла Ла Ленд ".

" Реакцията на Дженифър за успеха на Ема значи всичко за мен ", гласи един от мненията към обявата. Други консуматори на X споделиха същото мнение.

Една жена написа: " Дженифър Лорънс заплаши да напусне, в случай че загуби, а по-късно незабавно скочи и изкрещя: " Майко ", когато Ема Стоун завоюва. Просто я обичам тази жена. "

Ема Стоун получи и премията в категорията за най-хубава актриса в трагичен ефирен сериал, поради представянето си в The Curse.

Друга разчувствана звезда, която не съумя да скрие вълнението си от успеха на Стоун, беше Тейлър Суифт. Суифт и Стоун са приятелки от тийнейджърски години. Стоун приказва в Шоуто на Греъм Нортън на 1 януари за това по какъв начин са се срещнали " на награди, когато Суифт беше единствено на 18 години, когато пристигна в Лос Анджелис. Оттогава просто поддържахме връзка и станахме огромни приятелки. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР