Актрисата Мария Бакалова показа мъжа до себе си в Деня

...
Актрисата Мария Бакалова показа мъжа до себе си в Деня
Коментари Харесай

Мария Бакалова показа мъжа до себе си в Деня на влюбените

Актрисата Мария Бакалова сподели мъжа до себе си в Деня на влюбените. Тя разгласява фотография в инстаграм с колегата си - Валери Григоров.

Звездата от " Игри на волята " и най-популярната БГ актриса в Щатите са публично двойка. Новината изненада мнозина от почитателите на актрисата и спортиста. Подробности към връзката им не са известни за момента, само че от меродавен източник знаем, че двамата са дружно от известно време.

От фотографията излиза наяве, че двамата са били на разходка, най-вероятно в Солун, тъй като звездата снима нов филм там. Факт е, че холивудската звезда бе неотдавна в родината, само че тя по този начин и не разяснява персоналния си живот. На друга фотография Мария театралничи с хубав букет от рози, който ѝ е подарен от сина на Мария Гроздева, написа вести.бг.

Припомняме, че през лятото на 2022 година Валери бе свързван с Мирела от Игрите, тъй като сред двамата имаше флирт на екран. Двамата по-късно отхвърлиха да са имали любовни връзки, а връзката им е напълно другарска.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР