Актрисата Мария Бакалова има връзка с Валери Григоров от Игри

...
Актрисата Мария Бакалова има връзка с Валери Григоров от Игри
Коментари Харесай

Мария Бакалова намери любовта след куп неуспешни връзки

Актрисата Мария Бакалова има връзка с Валери Григоров от „ Игри на волята ” от началото на годината. Звездата от кино лентата „ Борат ” и синът на олимпийската шампионка Мария Гроздева са напряко неразделни. В момента двамата са във Франция – първо бяха в Сен Тропе, а в този момент са в Париж. Запознати настояват, че русокоската е бясно влюбена в гаджето си и прави и невъзможното да прекарва всяка свободна минута с него.
Валери е с 3 години по-малък от Мария, само че това въобще не пречи на връзките им. Запознават се на снимачната площадка на задгранична продукция – Бакалова взе участие във кино лентата, който още не е видял бял свят, като актриса, а Гирогоров – като каскадьор. Атлетичният юноша обича адреналина и от много време рисковите преживявания са негова пристрастеност. Искрата сред влюбените пламва мигновено, само че се разпалва, когато не престават фотосите на лентата  в прилежаща Гърция.

След като се снабди със международна известност около кинохита „ Борат ”, чаровната бургазлийка се реалокира в Лос Анджелис. Любовта обаче я върна назад в България. Въпреки че продължава да има много задължения в чужбина, тя се старае да обръща нужното внимание на Валери. Той е неразделно до нея, съпровожда я и по време на пътуванията ѝ.

Откакто е със сина на Мария Гроздева, актрисата се старае да води здравословен метод на живот и да следва неговия образец. Тя е спряла цигарите и се стреми да се храни изчистено. Само със съня има проблем - спи по 5 часа в денонощието, само че твърди, че няма потребност от повече, тъй като обича да е дейна.

Валери също не харесва застоя. През годините той е упражнявал разнообразни спортове, претърпял е и доста травми. Започнал е със спортна гимнастика на 4-годишна възраст. Опитвал е и много неща, които подвигат пулса - карал е по лавинни терени, скачал е от 20-метрова канара, скачал е и от 3500 м с парашут. Най-популярният участник от последния сезон на „ Игри на волята ” твърди, че от майка си е взел позитивното мислене и вярата, че всяко едно начинание може да приключи сполучливо.

Григоров признава, че спортът му е дал доста, само че е до време, по тази причина се е насочил към друга специалност. Той учи право право и дори е работил една година в Столична община. 

След присъединяване си в „ Игри на волята ” чаровникът се снабди с доста почитателки, само че единствено Мария съумя да открадне сърцето му. Той е първият мъж, с който кинозвездата се демонстрира обществено, откакто я връхлетя международната популярност.

Известно е, че като ученичка Бакалова е излизала със сина на един от крупните строителни предприемачи в Бургас , само че пътищата им са се разделили поради кариерата на момичето. Според осведомени единствената номинирана за „ Оскар ” българка е запазила положителни връзки с някогашния си. Помежду им не е имало невярност, нито други съществени проблеми – просто чаровната русокоска отпътувала София да следва актьорско майсторство в НАТФИЗ и по този начин се отдалечили един от различен.

В артистичните среди от дълго време се шушука, че Мария е имала алъш-вериш с сътрудника си Башар Рахал, който преди време се изявяваше като неин наставник и до през днешния ден се изрича доста ласкаво за нея. Едва 16-годишна, тя се записала в актьорската му школа и бързо се трансформирала в негова фаворитка.

Слуховете са свързвали родната звезда и с сътрудника ѝ Юлиан Костов. Благодарение на него тя се записала на кастинга за кино лентата „ Борат ”, който я направи звезда.  И двамата обаче са безапелационни, че връзките им са единствено другарски и професионални. В артсъсловието даже все по-упорито се разяснява, че хубавия Юлиан избира компанията на хора от своя пол.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР