Актрисата Луиза Григорова стана майка на момченце! С новината се

...
Актрисата Луиза Григорова стана майка на момченце! С новината се
Коментари Харесай

Луиза Григорова стана майка за първи път! Избра нетрадиционно име за сина си

Актрисата Луиза Григорова стана майка на момченце! С новината се похвали тя в профилите си в обществените мрежи, като не разкрива по кое време се е случило щастливото събитие, а единствено името на детенцето - Бран. 

Виж още: 2 месеца по-късно: Деми Ловато скапе годежа, раздели се с мъжа, в който се кълнеше!

Че Луиза Григорова е бременна, стана ясно в края на април, когато сама разгласява фотография от ехографа и написа: " Туй то... Чакаме си новата версия ". На самата фотография пък пишеше " Макариев 2.0 ". Тогава беше мъчно да заключим, че бебето в действителност ще е момче, защото и самата актриса, добавяйки семейството на брачна половинка си, Мартин Макариев, не " стана " Макариева, а Макариев. Малко по-късно актрисата направи и по този начин известното празненство за откриване на пола и чак тогава се разбра, че бебето ще е момченце.

Виж още: Сестри Лозанови провокират със секси обща фотография, отдадоха се на отмора в Турция

Луиза Григорова и Мартин Макариев си споделиха " да " на бутикова женитба през лятото на 2017 година Събитието бе на брега на Черно море, в курорта Лозенец. На сватбата кумуваха Дария Симеонова и Весела Бабинова - двете най-хубави приятелки на Луиза. Именно с Бабинова чакаха да станат майки за първи път едновременно. Е, значи напълно скоро чакаме и друго театрално бебе.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР