Актрисата Кристен Стюарт, която е позната най-вече от участието си

...
Актрисата Кристен Стюарт, която е позната най-вече от участието си
Коментари Харесай

Кристен Стюарт се оплака от дискриминация – трябвало да крие сексуалността си

Актрисата Кристен Стюарт, която е позната най-много от присъединяване си във вампирската сага “Здрач”, се оплака, че е дискриминирана поради половата си ориентировка.

В изявление за “Харпърс базар” тя описа, че е посъветвана да не се държи ръка за ръка с партньорката си на обществени места.
Кристен Стюарт мина боса по аления килим в Кан Така актрисата стачкува против условието дамите да носят обувки с високи токчета
“Ако искаш да си направиш огромна услуга, недей да държиш ръката на приятелката си пред други хора. Така може и да получиш роля във филм на “Марвъл”. Казаха ми това в прав текст”, споделя актрисата.

29-годишната актриса призна сексуалността си след публично известната й връзка с нейния кино сътрудник в “Здрач” Робърт Патинсън. След като се разделиха, тя стартира връзка с продуцентът Алисия Каргайл.

Стюарт разяснява, че години наред е крила тези най-интимни елементи от живота си, само че в един миг неналичието на независимост станала прекомерно ограничаваща.

“Просто желаех да се любувам на живота си и това надви над опитите ми да предпазя персоналния си живот. Като го предпазвах, аз развалях всичките си връзки. Не можеш да излезеш на открито с индивида, който обичаш? Не можеш да приказваш за това по време на изявление? Бях възпитана със старите разбирания, че би трябвало непременно да предпазя кариерата си”, добавя Стюарт в изявлението.

Актрисата се самоопределя “нито като лесбийска, нито като хетеросексуална”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР