Актрисата и активистка Роуз Макгауън - едно от главните действащи

...
Актрисата и активистка Роуз Макгауън - едно от главните действащи
Коментари Харесай

Роуз Макгауън осъди "холивудското лицемерие" на наградите "Златен глобус"

Актрисата и активистка Роуз Макгауън - едно от основните настоящи лица в абсурда с обвинявания в полови похищения от десетки дами холивудски продуцент Харви Уайнстийн, осъди "холивудското двуличие ", демонстрирано на церемонията за премиите "Златен глобус ", оповестяват редица американски и английски медии, измежду които Фокс нюз и в. "Дейли мейл ".

Фокс нюз отбелязва "подозрителното неявяване " от наградното шоу на няколко от главните обвинителки на Уайнстийн - Макгауън, Азия Ардженто, Анабела Шиора, Дарил Хана, Мира Сорвино, Розана Аркет.

44-годишната Роуз Макгауън е обвинила в двуличие присъствалите на церемонията актриси, които носеха черно в символ на взаимност с жертвите на полов тормоз, в замяна на туитове с Азия Ардженто.

"Мога да приказвам единствено от свое име, само че аз освен не бях поканена на церемонията за премиите "Златен глобус ", само че и никой не изиска мнението ми за придвижването "Времето изтече ", нито да подпиша отвореното писмо. Аз поддържам самодейността, макар че бях изключена от нея. Явно не съм задоволително авторитетна или холивудска ", написа 42-годишната Азия Ардженто в Туитър.

В обръщение, адресирано до Макгауън, италианската актриса добавя: "Никой не би трябвало да не помни, че ти беше първата, която наруши мълчанието. Всеки, който се пробва да омаловажи това, е трол и зложелател на придвижването срещу насилието над дами. Ти ми даде кураж да проговоря. Винаги ще бъда на твоя страна ".

В отговор на поста на Ардженто, Роуз Макгауън написа: "Никой от тези изтупани хора, облечени в черно в символ на взаимност с такива като нас, нямаше да си мръдне пръста, в случай че аз не бях разкрила истината. Нямам време за холивудски фалш ".

Отношение по въпроса в обществената мрежа са взели и сестрите Аркет.

Розана Аркет, която също е измежду обвинителките на Харви Уайнстийн, написа в Туитър: "Никоя от нас не беше поканена - Анабела (Шиора), Дарил (Хана), Мира (Сорвино)... " Отговорът на сестра й, актрисата и носителка на "Оскар " Патриша Аркет гласи: "Това не е редно. Всички вие трябваше да бъдете включени в самодейността. Никой не е потърсил и моята поддръжка, само че на кого му пука. Те вършат нещата по техен метод, а ние ще действаме по нашия ".

Сред холивудските звезди, които са били обект на половите домогвания на Харви Уайнстийн, са също актрисите Анджелина Джоли, Салма Хайек и Ашли Джъд, отбелязва в. "Дейли мейл ". Въпросните дами бяха измежду облечените в черно дами на церемонията за премиите "Златен глобус ".

Наблюдатели обаче не пропущат да припомнят, че макар обвиняванията, които Роуз Макгауън насочва към лицемерите в Холивуд, самата тя в началото е приела парична сума, с цел да си мълчи за действията на Харви Уайнстийн.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР