Актрисата Емилия Кларк се превъплъти Денерис Таргариен в 62 епизода

...
Актрисата Емилия Кларк се превъплъти Денерис Таргариен в 62 епизода
Коментари Харесай

Денерис: Момоа плачеше повече от мен, докато ме насилваше

Актрисата Емилия Кларк се превъплъти Денерис Таргариен в 62 епизода на сериала " Игра на тронове " (Game of Thrones), като с изключение на популярност ролята й донесе и предизвикването да снима голи подиуми за първи път в живота си.

Актрисата влезе в сериала на 23-годишна възраст, след учебно заведение по актьорско майсторство, и на толкоз млада възраст се изправи пред предизвикването да изиграе един от най-известните герои в целия сериал, написа Index.hr.

Тя призна, че се ужасявала от половите подиуми, тъй като не знаела какво да прави. Тя в никакъв случай преди този момент не била на огромна снимачна площадка и молбата да се съблече гола пред всички членове на екипа, както и пред публиката, била изключително сложна за нея.



„ Никога преди не съм бил на снимачна площадка като тази и тогава се озовах там изцяло гола, заобиколена от всички тези хора и не знаех какво би трябвало да направя, какво се чака от мен. Не знаех какво желаят те и аз също не знаех какво желая “, сподели Кларк и призна, че не е знаела, че ще има голи подиуми преди да одобри ролята.

Звездата от " Игра на тронове " Емилия Кларк проговори за снимането на интимните подиуми, споделяйки, че Джейсън Момоа плакал повече от нея до момента в който заснемали една от сцените: " Той плака повече от мен, когато Кал Дрого съвсем изнасилва Денерис Таргариен ”.



Тя акцентира какъв брой деликатен и професионален като държание е бил артистът към нея като млада, неподготвена актриса и че протекцията му доста са й помогнали по време на фотосите, написа още БГНЕС.

„ Той плака повече от мен. Едва в този момент съзнавам каква късметлийка съм била с тази сцена, тъй като можеше да се случи по доста, доста разнообразни способи “, сподели тя, разкривайки, че Джейсън Момоа е бил доста благ и деликатен и се е грижил за нея като човешко създание.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР