Актрисата Елен Колева защити своята колежка и баджаначка Диана Димитрова,

...
Актрисата Елен Колева защити своята колежка и баджаначка Диана Димитрова,
Коментари Харесай

Елен Колева брани баджаначката си Диана Димитрова

Актрисата Елен Колева отбрани своята колежка и баджаначка Диана Димитрова, видя Lupa.bg. Двете хубавици са някогашни вдъхновения на поета Калин Терзийски, само че не е ясно дали поради това се поддържат толкоз. 

" Колко е ужасно и какъв брой е тъжно, когато една жена, над която явно е упражнено принуждение, е нападана от цяла една " Гилдия- Мафия "! Една жена, сама против озверели " бранители "
Диана, ти освети цялата нечистотия, повдигна завесата, с цел да видят хората, какво се крие зад фалша на " Звездите`
ДИАНА,СВЕТЛИНАТА ТИ ЩЕ ПРЕБЪДЕ!
С ТЕБ СЪМ! Като жена, като човек, като актриса! Силна си! Истината постоянно е по мощна, просто от време на време е нужно повече самообладание! Бъди Диана Димитрова " - написа космоенергетичката в обществената мрежа. 



Припомняме, че преди дни прокуратурата отхвърли да образува досъдебно произвеждане против Вергов по сигнала на колежката си Диана Димитрова за закононарушение от общ темперамент и откакто артистът за пръв път обществено проговори за случилото се като отхвърли да е удрял актрисата.

Миналата седмица Юлиан посредством документално изказване разкри, че Диана Димитрова е изпращала текстови и гласови известия на малолетната му тогава щерка, " чието наличие не поисквам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесетгодишното си дете. Повярвайте ми, не желаете да знаете какво видях там. "

В отговор Димитрова разгласи, че ще го съди за клюка. В същото време обаче опасността й като че ли потъна на фона на мощната поддръжка от страна на актьорската колегия към Юлиан Вергов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР