Актрисата Джоди Комър е най-красивата жена според златното сечение -

...
Актрисата Джоди Комър е най-красивата жена според златното сечение -
Коментари Харесай

Най-красива според златното сечение е актрисата Джоди Комър

Актрисата Джоди Комър е най-красивата жена съгласно златното сечение - античната формула, разказана за пръв път от Евклид и изразяваща се се със съответствие сред частите 1.618. Наричана още " божествената съразмерност ", тя се показва като φ1.816. (По подигравка на ориста, тези дни в България и Канада бе премиерата на кино лентата със същото заглавие на номинирания за " Оскар " аниматор Теодор Ушев, въодушевен от златното сечение).

Лондонски пластични хирурзи с изчисленията си разкриват, че топмоделът Бела Хадид към този момент не се счита за най-красивата персона в света, написа английската преса. Супермоделът получи невероятните 94,35 % съвпадане с античния стандарт, само че това вече не е задоволително. От върха я измества актрисата Джоди Комър, нашумяла с присъединяване си в сериала Killing Eve. През 2019 година тя получи и " Еми " за ролята си в него. 

" Тя има най-хубавите позиции на носа и устните с резултат от 98,7%, което е единствено на 1,3% разлика от съвършената форма. Джоди получи също най-хубави резултати за широчина и дължина на носа и беше покрай върха за формата на устните и позицията на очите. Най-лошата оценка бяха нейните вежди. Те означиха " единствено "  88 %, свеждайки общия ѝ резултат до 94,52 % “, обяснява д-р Джулиан де Силва.

Втора е звездата от " Дюн " и " Спайдърмен " Зендая, Бела Хадид отива на трето място, четвърта е Бионсе, а пета - певицата Ариана Гранде. 

Британският в. " Ивнинг Стандард " обаче отбелязва и рецензиите към златното сечение като стандарт за красота. То отразява чертите на дребна популация дами от северозападна Европа, написа изданието и напомня, че идеалите за хубост на лицето и лятото варират в другите континенти и култури. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР