Актрисата Джейн Фонда не можа да сдържи усмивката си, докато

...
Актрисата Джейн Фонда не можа да сдържи усмивката си, докато
Коментари Харесай

На 86 тя предпочита с 20 години по-млади мъже

Актрисата Джейн Фонда не можа да сдържи усмивката си, до момента в който признаваше повода, заради която би се срещала някой 20-годишен или даже по-млад красавец.

В подкаст холивудската легенда съобщи, че на процедура е прекратила креватните удоволствия. 

" Свършила съм, завършила съм, на 86 години съм, даже и на мрачно не бих желала да съм гола пред никого ", засмя се тя на водещата - комедиантката Хедър Макмахан. 

 

Фонда, която ще навърши 86 години на 21 декември, по-късно добави: " И ето още нещо, позор ме е да го кажа, в случай че си взема ухажор, той би трябвало да е на 20 години. " Причината: " Защото не одобрявам остаряла кожа. "  

" И надлежно не желая да налагам това на никого другиго ", продължи звездата от " Барбарела ". " Предполагам, че и другите хора са като мен, аз в действителност не одобрявам остарялата кожа. "  

Макар че Фонда се майтапеше, че се среща с някой десетилетия по-млад, тя сподели, че би се чувствала като лицемерка, в случай че в действителност преспи с някой на 20 години. 

" Не утвърждавам 86-годишни мъже с 20-годишни дами, тъй че няма да го направя ", изясни тя. " Мога да ги зяпам и не мога да се преструвам, че не се възбуждам, в случай че видя избран вид човек, само че не, не, не желая да натрапвам това на никого. "  

Фонда е била омъжена три пъти, напомня woman.bg. От 1965 година до 1973 година е сгодена за режисьора Роджър Вадим, а от 1973 година до 1990 година - за деятеля Том Хейдън. През 1991 година се омъжва за създателя на CNN Тед Търнър, с който се развеждат през 2001 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР