Актрисата Диана Димитрова в последните седмици е най-коментираната жена в

...
Актрисата Диана Димитрова в последните седмици е най-коментираната жена в
Коментари Харесай

Любовните афери на битата Диана Димитрова


Актрисата Диана Димитрова в последните седмици е най-коментираната жена в страната, откакто разкри, че била бита по време на фотоси от собствен сътрудник. Тя продължава да не посочва непосредствено името му. В медийни изявления след скандалното разобличаване се появи версията, че това е Юлиан Вергов, с който актрисата снима в  докторския сериал „ Откраднат живот “, написа „ Ретро ".

В връзките с мъжете Димитрова в действителност е преследвана от карък. Тя споделя, че имала връзка с почитан чиновник от ДАНС. Двамата били на път да основат семейство, само че Диана не се усеща подготвена. Мечтата й е да кандидатства в Художествената академия, където я одобряват първа по триумф със компетентност  „ графика “.  Въпросния мъж продължава да работи в ДАНС. През годините се е оженил и в този момент има две деца.

Преди малко повече от 4 години актрисата претърпява плевел разказ с известния публицист Калин Терзийски, но любовта им претърпя крушение. Тогава той остави брачната половинка си с цел да бъде с Димитрова.

" Бях покорен от нейната изключителност, само че не бях подготвен да заживея с нея, най-малкото, тъй като си давах сметка, че няма да е за дълго. Това на нея щеше да повлияе зле, а мен щеше да ме унищожи ", споделя преди време Терзийски за връзката си със звездата от „ Откраднат живот “. Въпреки че любовта им завършва с отчаяние и за двамата, те остават другари. А той постоянно посещава нейните изложения.

„ Още я обичам Диана. За нея съм написал 2 книги към този момент. Няма по какъв начин да я не помни “, сподели преди време писателят.

Самата Димитрова пък съобщи в ефира на „ 120 минути “ по bTV,  че с насилника, който я пребил на снимачната площадка, също са имали интимни връзки. Макар хора от екипа на „ Откраднат живот “ да се съмняват в този факт.

Това обаче не е единствената любовна спекулация на актрисата, пламнала по време на работа. Тази пролет се заприказва, че Димитрова имала връзка и с френския си сътрудник Беноа Марешал с който вземат участие в българския филм „ Бягство “. Любовта им пламнала през есента на 2020 когато работили по лентата. Няколко месеца след финала на фотосите самата Диана разкри в свое изявление, че е имала връзка с човек,  с който се среща по време на работата на терен и той е неин сътрудник. Когато обаче фотосите свършили той отпътувал за чужбина и нещата сред двамата завършили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР