Актрисата Диана Димитрова, позната ни като д-р Огнянова от хитовия

...
Актрисата Диана Димитрова, позната ни като д-р Огнянова от хитовия
Коментари Харесай

Ето коя певица призна, че е била пребита като куче

Актрисата Диана Димитрова, позната ни като доктор Огнянова от хитовия сериал `Откраднат живот " хвърли бомба с разкритието си, че преди 5 години е била пребита като куче от изветен мъж от актьорската колегия. 

Тя не пожела да назове неговото име, а точно това желаят да научат нейни фенове, както и други жертви на въпросния мъж. Певица от " Мюзик андъл " и сестра на звезда от " Сървайвър " поддържа актрисата и съобщи, че е била също физически насилена от мъж и изрично не утвърждава премълчаването на истината. 

" Като жена минала през това, изцяло съзнавам, че мълчанието не е решение! Колкото повече мълчите и простите става по-лошо и по-лошо! Браво за смелостта на Диана Димитрова! Мъжете, които нанасят физически и душевен тормоз са мъже единствено по полови белези. Извинение и амнистия за това няма ", написа певицата Красимира Иванова от " Мюзик айдъл " през 2007г. Тя е сестра на Нели от " Сървайвър ", която даже се окичи с победа от шоуто. 

 undefined

За часове под признанието на актрисата се изсипаха стотици мнения. Повечето от тях показват поддръжка, само че я приканват да разгласи името на насилника, с цел да няма нови жертви.

„ Диана, още веднъж показвате мощен дух и достойнство! Изключителна актриса! А, това, което сте претърпяли е същински пъкъл! Но, както се вижда, елементарно не могат да Ви уплашат! По-лошото е мълчанието на останалите. С него, човек доста мъчно се бори. Недоумявам всякога, когато се сблъскам с това безволие, а постоянно ми се случва ", гласи един от мненията под поста на актрисата, която е и сполучлив художник.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР