Актрисата Албена Павлова гостува в студиото на Тази неделя, за

...
Актрисата Албена Павлова гостува в студиото на Тази неделя, за
Коментари Харесай

Тъщата в "Татковци" - Албена Павлова за ролята си в новия сериал на bTV

Актрисата Албена Павлова гостува в студиото на " Тази неделя ", с цел да показа вълнуващи детайлности за ролята си в новия сериал на bTV " Татковци ".

" В новата си роля Албена Павлова е една доста спорна тъща ", декларира актрисата.

" Взаимоотношенията с моя шурей в сериала вървят доста динамично, доста трагично на моменти. Понякога възелът се стяга по този начин, че въобще не знаеш дали тези взаимоотношения ще продължат или въобще вероятни ли са ", добавя тя.

" Много ми е мъчно да бъда такава тъща на екран с сътрудник като Павел Иванов, тъй като доста го одобрявам като човек и артист, доста го обичам ", споделя Павлова.

" С мен никой не се е държал като свекър или тъща - била съм призната като другар. Мисля, че дължа това и на децата си ", допълватя.

" Нашите кавги почиват постоянно на доста кардинални неща – това освобождава едно напрежение, една динамичност, един необикновен интерес към колегата и неговата позиция. Ние се забавляваме с нашите кавги ", споделя Павлова за свадите в личното си семейство.

" Фокусът в сериала е върху бащите в фамилиите. Готиното е, че вземат участие доста деца. Децата са изключителни ", споделя актрисата.

" Сериалът е извънредно пъстър, юношески, динамичен, занимателен – по един доста въодушевяващ и разнороден метод. Много забавни персонажи има ", добавя тя.

А по какъв начин се държи една същинска тъща – срещаме се с баба Дешка от село Горно Краище, която дава образец на актрисата Албена Павлова по какъв начин да бъде безапелационна в ролята си в сериала " Татковци ".

Вижте повече във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР