Актриса, чието име не се разкрива, подаде съдебен иск срещу

...
Актриса, чието име не се разкрива, подаде съдебен иск срещу
Коментари Харесай

СКАНДАЛЪТ ескалира: Актриса съди продуцента Харви Уейнстейн за изнасилване

Актриса, чието име не се разкрива, подаде правосъден иск против американския кино продуцент Харви Уейнстейн, обвинявайки го в обезчестяване, оповестяват TMZ и БГНЕС.

Актрисата, която попада в правосъдните документи под името "Джейн Доу ", декларира, че през 2016 година Уейнстейн я е изнасилил в хотел в американския град Бевърли Хилс. Тя подаде правосъден иск и против компанията, учредена от него - Weinstein Co, заявявайки, че там са знаели за държанието на Уейнстейн.

Искът е подаден във висшия съд в окръг Лос Анджелис. Представител на Уейнстейн отхвърля обвиняванията против продуцента.

Наскоро избухнаха доста кавги, свързани с обезчестяване или полов тормоз, в центъра на които са добре познати фигури от шоубизнеса и филмовата промишленост. Уейнстейн беше упрекнат в полов тормоз от десетки дами, в това число актрисите Анджелина Джоли, Ашли Джъд и Гуинет Полтроу.

Актьорът Бил Козби е разследван за полов тормоз. Наскоро в тормоз бе упрекнат и американският режисьор Джеймс Тобак, както и артистът Кевин Спейси.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР