Активният мексикански вулкан Попокатепетъл от години е място, което непрестанно

...
Активният мексикански вулкан Попокатепетъл от години е място, което непрестанно
Коментари Харесай

Още едно НЛО край вулкана Попокатепетъл

Активният мексикански вулкан Попокатепетъл от години е място, което непрекъснато се „ посещава “ от неидентифицирани летящи обекти. Такива са снимани да влизат и излизат от кратера, както и да кръжат към него.

Поредното известие за НЛО е от 7 март 2023 година, когато уеб камера, наблюдаваща Попокатепетъл, засича тайнствен цилиндричен обект от едната страна на вулкана. Не излиза наяве дали НЛО влиза или излиза от кратера. Вижда се единствено по какъв начин се издига в небето.



Попокатепетъл е ситуиран в планинската система Кордилера в южната част на Мексико. По незнайни аргументи вулканът се е трансформирал в същински магнит за НЛО – съвсем всяка седмица над него се виждат неидентифицирани летящи обекти.

До през днешния ден никой не е съумява да изясни съществуването им. Известният уфолог Скот Уоринг е сигурен, че под вулкана има загадка извънземна база. Неотдавна в интернет се появи видео на НЛО, който излетява от кратера на Попокатепетъл. Обектът е сниман от камера, предопределена да следи вулканичната интензивност.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР