Акт за увреждане на общинско имущество ще получи шофьорът на

...
Акт за увреждане на общинско имущество ще получи шофьорът на
Коментари Харесай

Шофьорът, изкъртил колчетата в “Капана“, получи акт

Акт за увреждане на общинско имущество ще получи водачът на рейса, заклещил се в „ Капана ” през вчерашния ден. Това увери шефът на общинското дружество „ Организация и надзор на превоза ” Георги Стоилов. Санкцията ще бъде връчена на лидера на рейса след обява на TrafficNews , в която ви разказахме за неуместната обстановка, разиграла се през вчерашния ден.
Прочетете още
Припомняме, че читатели на медията ни алармираха, че водачът на рейса се е заклещил на островчето на ул.  " Железарска " в  " Капана ", която води към бул. " Цар Борис III Обединител ". За да се измъкне от „ клопката ” обаче, водачът слиза от автобуса и изкъртва колчетата, които са сложени. 

На видеото, предоставено до медията ни се вижда и кола, която е спряла зад автобуса и е блокирала придвижването на входа към " Капана " на ул. " Железарска ".

„ Шофьорът най-вероятно не е от Пловдив, само че това е безумство, толкоз ли не могат да пуснат GPS въпреки всичко сме в XXI век. Трябва да си понесат отговорността и да заплатят вредите. Вместо да кърти колчетата можеше да се потруди малко и да направи маневра ", съобщи нашият четец.

Директорът на " ОКТ " Георги Стоилов, който незабавно след обявата ни, взе ограничения за откриването на причинителя, пожела да изрази благодарности посредством медията ни, на пловдивчанинът, открил и алармирал за безумната постъпка на лидера.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР