Ако Западните Балкани не станат част от нашето семейство, ние

...
Ако Западните Балкани не станат част от нашето семейство, ние
Коментари Харесай

Юнкер: Ако не приемем Западните Балкани в ЕС, рискуваме нова война в района

Ако Западните Балкани не станат част от нашето семейство, ние ще бъдем изправени пред риска от нова война в района, сподели ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила в Страсбург, съобщи сръбското радио Б92.

Ръководителят на органа на изпълнителната власт на блока приказва пред депутатите от 28-те. Той съобщи в северния френски град, че Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Македония, Сърбия и Черна гора би трябвало да получат пълноправно участие в Европейския съюз. "В противоположен случай ние ще бъдем изправени пред риска от повтаряне на събитията от 90-те години на предишния век ", предизвести той законодателите на Европейски Съюз. " Ние не би трябвало да позволяваме повтаряне на тези събития ", безапелационен бе Юнкер.

Отделянето на Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина, и Косово от Белград бе съпроводено от въоръжени спорове, взели десетки хиляди жертви.

Темата за участието на шестте страни от Югоизточна Европа бе коментирана от френския президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила. "Ние не би трябвало да разширяваме блока, до момента в който не правим радикални промени вътре в него ", съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР