Ако Западът успее да разпадне Руската федерация и да установи

...
Ако Западът успее да разпадне Руската федерация и да установи
Коментари Харесай

Путин заговори за разпад на Русия и ликвидиране на руския народ

Ако Западът успее да разпадне Руската федерация и да откри надзор над нейните елементи, съветският народ може и да не оцелее - " ще има московци, уралци и други ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9634
" Ако тръгнем по този път [разпадането на Русия], мисля, че орисите на доста нации в Русия и на първо място, несъмнено, на съветския народ, могат да се трансформират трагично, но просто трагично ", споделя съветският водач, отговаряйки на въпрос.

" Аз даже не знам дали подобен етнос като съветския народ може да се резервира в днешния си тип. Ще останат някакви московци, уралци и така нататък ", добави Путин.

Идеята за раздробяване на Руската федерация за първи път се явява в думите на съветския президент.

Интервюто на Путин е за знаковото предаване " Москва. Кремъл. Путин " по телевизионния канал " Россия-1 " и идва след също толкоз знаковата тирада на съветския водач пред Федералното заседание на 21 февруари, където в залата онлайн имаше представители на разнообразни обществени, етнически и религиозни кръгове от федерацията

. Самата тирада, траяла 1 час и 53 минути, беше ясно разграничена на две тематики - така наречен специфична военна интервенция или войната, която Русия води против Украйна, и обществените задания на съветското държавно управление. Речта си Путин отсрочи с два месеца, защото по традиция я изнася в края на календарната година, тя се състоя малко преди да се навърши една година от офанзивата на съветската войска в Украйна.

Руският държавен глава акцентира, че " тези проекти са написани на хартия ". Той добави, че при построяването на връзките Русия се пробва да приказва за това " от някакви партньорски съображения, а не с цел да приказва за това ", написа news.bg.

В изявлението си Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През декларира още веднъж, че единствената цел на Запада е да ликвидира Русия в настоящия й тип. Говори и за " проекти, написани на хартия ", без обаче да показва съответни страни или разузнавания, които имат такива проекти. Колективната и/или нереалната заплаха за Русия идва от: " Но всичко това е там, всичко е записано, всичко е записано на хартия. Е, в този момент, когато опитите им да прекроят света извънредно за себе си след разпадането на Съветския съюз доведоха до тази обстановка " и по тази причина " Ние сме принудени да реагираме на това ", споделя Путин.

Според Путин Западът може да одобри страната в " фамилията на цивилизованите народи " единствено на парче.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР