Ако Западът спре да подкрепя Украйна и това позволи на

...
Ако Западът спре да подкрепя Украйна и това позволи на
Коментари Харесай

Западните избиратели няма да простят на лидерите си, ако загубят Украйна, заплаши Зеленски

Ако Западът спре да поддържа Украйна и това разреши на Русия да завоюва войната, гласоподавателите в тези страни няма да простят сходно държание на водачите си, сподели украинският президент Володимир Зеленски в изявление за сп. " Икономист ", представено от Българска телеграфна агенция.

По думите на Зеленски сътрудниците на Киев не престават да убеждават Украйна, че ще я поддържат до дъно, само че в очите на някои от тези политици е ясно, че в действителност те към този момент не са " с нас ".

" Ако не сте с Украйна, сте с Русия, а в случай че не сте с Русия, сте с Украйна. И в случай че нашите сътрудници не ни оказват помощ, те ще оказват помощ на Русия да победи. Това е всичко ", разказа изрично обстановката украинският президент.

Според Зеленски най-хубавият метод да се убедят западните водачи да поддържат Украйна в бъдеще е да се окаже напън върху тях благодарение на медиите.

" Хората четат, хората разискват, хората вземат решение и упорстват. Те няма да простят на (своите водачи - бел. ред.), в случай че изгубят Украйна ", изясни Зеленски, като добави, че едно украинско проваляне би разгневило гласоподавателите в страните сътрудници на Киев.

Както УНИАН заяви, съгласно Зеленски, в случай че Доналд Тръмп още веднъж стане президент на Съединени американски щати, той няма да поддържа Путин. По думите на украинския президент " това (подкрепянето на Путин - бел. ред.) не е нещо, което вършат мощните американци ".

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР