Ако трябва да изберем едно помещение в дома ни, което

...
Ако трябва да изберем едно помещение в дома ни, което
Коментари Харесай

Топ идеи за кухненско обзавеждане – сервирани тук и сега и гарнирани с изненада

Ако би трябвало да изберем едно помещение в дома ни, което всеки употребява по напълно друг метод, то това е кухнята. Докато в банята е разумно да се къпем, в хола да разпускаме, а в спалнята да…спим, то кухнята се употребява за напълно разнообразни неща от другите хора. Може всекидневно да стоим там, в случай че обичаме да се вихрим в приготвянето на ястия и помещението безусловно да „ ври и кипи “ от концепциите ни.

Възможно е да обичаме да пийваме леко вино със салата и да гледаме телевизия вечер, до момента в който разпускаме. Тези, които съблюдават диети и режими, сигурно гледат да не припарват там или, в случай че го създадат, да видят снимкатата, закачена с магнит върху хладилника, която да ги стимулира да извадят единствено плодове от него. Има и различен тип хора – които употребяват кухнята като офис или място за игра с децата.

Възможностите са доста, само че задачата е една – всеки желае да има страхотна кухня, която да го подготвя към личния му метод на живот. Казват, че отмъщението се сервира студено, само че още повече ни харесва интерпретацията на – пониженията се сервират горещи! През целия месец април, може да се сдобиете с мечтаната кухня с до 40% остъпка. Вижте нашите вдъхновяващи хрумвания за кухненски интериор.

Когато практичността е от първостепенно значение

Ако в действителност обичате да готвите, разумно е концепциите ви за кухнята да са съсредоточени на първо място върху функционалността. За да бъде процесът на готвене безпроблемен, всеки детайл би трябвало да има предопределение и място, с цел да може да достигнете до всичко, което ви е належащо, без да се замисляте. Ако помещението ви е пространно, съветваме ви и кухненските мебели да са такива. Много ни хареса, която придава хармония и уют с разнообразието на ефектните дървесни декори с прибавен резултат.

 д Мебели Виденов

На един същински шеф-готвач му трябват и голям брой принадлежности и кутии за предпазване, с цел да му бъде подредено и комфортно. Идеални помощници открихме в лицето на този и за готвене в модерно керамичен принт.

Играйте с цветовете

Идеите за цветовете на кухнята имат основна роля за външния тип и чувството за дизайна на кухнята. В кухнята би трябвало да има живи цветове, които подтикват към активност. Особено доста харесваме жълтия цвят, защото излъчва топлота. Добавяйки го към обзавеждането, вие вършиме помещението по-закачливо. сполучливо съчетава жанр и дълбочина.

 д Мебели Виденов

Добавете още слънчеви нюанси с, с който кухнята ви ще наподобява сензитивно по-подредена и по-голяма - той разполага с 3 ракли за предпазване под всяка седалка и може да се трансформира в легло.

Почерпете хрумвания от Прованс и Южна Италия

Модерният дизайн на кухнята, обзаведена във френски жанр, е ориентиран към основаване на спокойна и гостоприемна атмосфера със земни тонове и доста текстури. Кухненските шкафове са минималичстични и модерни, с цел да могат материалите да изпъкнат, само че и с цел да се балансират обичайните детайли, а кухненските лавици са отворени и с ранообразие от украшения. несъмнено е нашето ентусиазъм и синомим на Joie De Vivre (радостта от живота).

 д Мебели Виденов

Декорирайте отворените шкафчета с кухненски хубости, които с изключение на хубавия си външен тип, влизат и в приложимост – като и. Южна Италия от дълго време е ентусиазъм за кухните и желан вид поради цветните си плочки в присъщи шарки.

Заложете на кухненски мебели в по-светли и неутрални цветове като, с цел да констрастират с цветните акценти по плочките. Съветваме ви да добавите и малко италиански жанр към масата, като изберете, както и специфична, която да приключи цялостния дух на помещението.

 д Мебели Виденов

Отдайте се на въображението си и сами създайте съвършената кухня, по отношение на персоналния ви жанр. Сервирайте си въодушевление и изберете своите любимци – в магазините на и на уеб страницата им изборът е голям – подготвени конфигурации, модулни кухни, аксесоари и мебели ви чакат да ги добавите към листата си, с цел да извършите дома си по-уютен, а живота – по-подреден.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР