Ако сте в Пловдив, гледайте Забраненото шоу на Рачков или

...
Ако сте в Пловдив, гледайте Забраненото шоу на Рачков или
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, гледайте Забраненото шоу на Рачков

Ако сте в Пловдив, гледайте „ Забраненото шоу на Рачков или мръсните секрети на малкия екран “ в Дома на културата „ Борис Христов “ от 19 часа.

След като видите това шоу, вие ще спрете да гледате телевизия. Ще спрете да си купувате прахуляк за пране и да търкате билетчета, дават обещание създателите на спектакъла.
„ Забраненото шоу на Рачков " е комедиен моноспектакъл, който ще ви вкара в кухнята на малкия екран. Как се вършат новините? Лъжат ли ни рекламите? Какво работи продуцентът? Свършват ли в миналото сапунените сериали? Това са единствено част от въпросите, на които дава отговор един от най-обичаните шоумени в България Димитър Рачков.

„ Забраненото шоу на Рачков " е спектакъл-антидепресант, който подсигурява развлечение за цялото семейство. Посмейте се на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу – от утринните блокове до холивудските екшъни, от „ Бай Брадър " до прогнозата за времето, от готварските излъчвания до спортните излъчвания...

„ Забраненото шоу на Рачков " е първото телевизионно шоу отвън малкия екран, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във безконечната битката за рейтинг.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР