Ако сте почитател на риболова, не пропускайте да посетите откриването

...
Ако сте почитател на риболова, не пропускайте да посетите откриването
Коментари Харесай

Тази събота HOOK отваря риболовен шоурум във Варна!

Ако сте обожател на риболова, не пропускайте да посетите откриването на първия по рода си рибарски шоурум във Варна !

Прекарайте почивката си пълноценно, като се отдадете на обичаното си занимание и се докоснете до едни от най-хубавите артикули на пазара. ще ви даде опция да се докоснете до мечтаните от вас въдици, макари, палатки, чадъри, сигнализатори, столове и всички други риболовни такъми, от които може да имате потребност.

На 22 април от 13:00 часа всеки искащ може да посети откриването на новия рибарски шоурум на ул. " Цар Иван Шишман 13 " (до хотел Акрополис), да се запознае с асортимента, да взе участие в специфичните празнични томболи и да се срещне с огромния първенец - Богдан Драган!

Hook участва на българския пазар от 2015 година и с насъбрания досега опит екипът взема решение да открие шоурум за разширение на предлагания от тях подбор на такъми за лов на риба на шаран . Създаването на специфичен шоурум за този тип лов на риба е за да се обособи споделено място, на което всички клиенти на Hook да открият нужните такъми за сполучливия лов на риба.

Освен че ще можете да разгледате огромното многообразие от риболовен такъми на едни от най-известните марки на пазара, по време на откриването ще имате опция и да се възползвате от извънредните промоции на повече от 1500 продукта.

Екипът на рибарски магазин Hook се е погрижил да раздаде доста награди, да приготви голям брой приятни изненади за посетителите, както и да провежда лотария за две награди - ваучер на стойност 1000 лева ., който ще бъде поднесен на огромния победител под формата на чек на 22 април.

Как можете да се включите в томболите на Hook?
Всеки, направил покупка на стойност над 200лв. от физическия магазин на бул. " Приморски " 23 или от онлайн магазина , ще взе участие в томболата за един от два броя ваучери на стойност 1000 лева

А всеки, който е осъществил покупка на стойност под 200 лева от физическия магазин или онлайн , ще взе участие в томболата за 10 страхотни награди – риболовни такъми .

* На 22 април на откриването на шоурума ще бъдат изтеглени спечелилите от двете томболи за пазарувалите от физическия магазин за повече или по-малко от 200лв.

* А спечелилите от двете томболи за пазарувалите от онлайн магазина ще бъдат изтеглени 24 април онлайн във Фейсбук страницата на Hook.

Но несъмнено една от най-вълнуващите изненади, които от Hook са подготвили за вас, е специфичният посетител на откриването, а точно Богдан Драган - огромният първенец от Румъния с 5 национални трофеи и златен орден от Световно състезание. Всеки присъстващ на откриването ще има опцията да се срещне с него персонално и да научи най-големите тънкости в света на риболова.

Освен че самият Богдан Драган ще бъде специфичен посетител на събитието, всеки ще има опция да се запознае от близко и с неговия бранд за риболовни такъми - . Брандът можете да откриете само във физическия или онлайн магазин на Hook, защото те са извънредни представители за цяла България.

Основните такъми, които ще бъдат изложени, ще бъдат ориентирани към шаранджийски лов на риба, а някои от водещите марки, които ще откриете там са - FOX, Avid Carp, Sportex, FeedStimulants, Okuma, FL, RidgeMonkey, Korda, Korum.

Затова заповядайте на 22 април (събота) от 13:00 часа, с цел да откриете доста повече от риболовни такъми! В новия шоурум на ул. “Цар Иван Шишман ” 13 ще ви чакат съидейници, с които да обмените потребен опит и хрумвания за вашия идващ рибарски излет

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР