Ако сте от феновете на и британския хумор, то

...
Ако сте от феновете на  и британския хумор, то
Коментари Харесай

Класиката Фолти Тауърс се връща на екран 40 години по-късно

Ако сте от почитателите на „ и английския комизъм, то няма метод паметният комедиен сериал от 70-те " да не е измежду обичаните ви, а евентуално даже сте съумели да „ зарибите ” и децата си с облика на невротичния хотелиер Базил Фолти, изигран брилянтно от Джон Клийз.

Двата сезона от 1975 и 1979  на определения за най-хубав ситком на всички времена от сп., притежател на награди БАФТА и считан за един от най-хубавите мостри в жанра сериал, у нас гледахме двайсетина години по-късно. Новината, че и щерка му ще върнат „ Фолти Тауърс ” на екран за нови сезони несъмнено ни зарадва, и то доста.

Какво да очакваме  

Новите епизоди ще „ изследват по какъв начин превъзходният, безсрамен човекомразец Базил Фолти се ориентира в актуалния свят “, като сюжетът се концентрира върху връзката с щерка му, до момента в който ръководят бутиковия хотел дружно.

Може би най-известният член на „ Монти Пайтън ” Джон Клийз още веднъж освен ще влезе в ролята на Базил Фолти, а ще се заеме и с писането на сюжета, като към него този път се причислява и щерка му Камила.

Изпълнителен продуцент е Роб Райнър (познат с филмите „ Когато Хари срещна Сали ”, „ Мизъри ” и „ Доблестни мъже ”). Той разяснява вълнението си от новите серии на паметната поредност пред „ Джон Клийз е комедийна легенда. Самата концепция да работя с него, ме кара да се дръзвам. ”

Според думите на режисьора Матю Джордж той е безусловно захласнат от „ Фолти Тауърс ” и срещата с Клийз и щерка му е едно от „ огромните безредици “ в живота му. „ Гледах първите два сезона толкоз доста пъти, че им изгубих броя “, сподели той. „ Мечтаех един ден да вземам участие в продължение на историята. Сега се сбъдна. ”

Засега не знаем  кога и къде ще се появи продължението на " Фолти Тауърс ". Съобщава се единствено, че продуцентската компания Castle Rock Entertainment е подписала контракт с Джон Клийз за нови серии.

 
               

Нови серии, нов актьорски състав и нови бисери от хотелире Фолти това ни следва, дали те ще отговорят на очакваниета ни ще разберем. Ето по какъв начин разяснява и Джон Клийз идното пред BBC " Когато направиш нещо, което всички одобряват за толкоз положително, ужасният проблем е, че няма по какъв начин да го надскочиш - упованията какво ще направиш са високи ".

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР