Ако сте фенове на спорта, то вероятно сте чували името

...
Ако сте фенове на спорта, то вероятно сте чували името
Коментари Харесай

Залози на снукър – защо си заслужава да се обърнем към този спорт?

Ако сте почитатели на спорта, то евентуално сте чували името Рони О‘Съливан.

„ Ракетата “, както е прочут още английската снукър легенда, е вероятно най-великият състезател в историята на снукъра. Снукърът е игра за същински ценители, която в последните години има от ден на ден почитатели и в България. Тази игра притегля вниманието на феновете, което я трансформира и в спорт за залози. През годините страната ни нееднократно е приемала интернационалните шампионати, на които са взели участие някои от най-големите имена в спорта. Интересът към снукъра кара играчите да вършат от ден на ден залози в този спорт.

Ако попитате какво е общото сред билярда и снукъра, мнозина ще ви отговорят – съвсем нищо. Всъщност това не е тъкмо по този начин, тъй като билярдът се явява „ татко “ на снукъра. Разбира се, актуалният има по-различни правила, вземат участие разнообразни по брой, цвят и величина топки по отношение на билярда, както и система за точкуване при отбелязване на топка, което прави играта още по-интересна. На масата участват 22 топки, като 15 от тях са червени, а другите са в разнообразни цветове – зелена, синя, кафява, жълта, розова и черна, както и бялата, с която би трябвало да вкарате останалите топки. Трябва да вкарате всички топки на масата, като би трябвало да редувате алена с различен цвят.

При вкарана цветна топка тя се връща на масата досега, в който не бъдат отстранени всички червени топки. Едва тогава цветните топки остават за непрекъснато в джобовете, като би трябвало да бъдат осъществени и по избран ред. Всяка топка носи друг брой точки. Любопитното е, че играта може да завърши преди да са вкарани всички топки – това става, когато даден състезател е натрупал задоволително задатък в точките по отношение на своя конкурент.

Снукърът дава разнообразни благоприятни условия на залагащите. Освен за победител в мача, вие можете да залагате на хендикап, азиатски хендикап сбор фреймове, прецизен резултат, първи състезател до брой фрейма и по този начин нататък. Снукърът набира, като доста от
букмейкърите оферират богат набор от пазари за този спорт. Играта се характеризира с изключителна централизация и успокоение на всеки един състезател и цялостна тишина по време на осъществяването на даден удар или серия от удари. Нервите играят огромна роля, което прави и този спорт толкоз непредсказуем.

Международният календар по снукър предлага доста шампионати, които да следите с огромен интерес и да вършиме
залози за вашия любимец. Повечето шампионати се организират на Острова, където може да се каже, че снукърът е народен спорт. С максимален интерес се чака Световното състезание по снукър, където се събира целият международен хайлайф и борбата за купата е пъклен яростна. Тазгодишният шампионат на планетата ще се състои в интервала 16 април – 2 май. Показателно за конкуренцията в спорта е това, че в последните четири години има четири разнообразни първенци – Марк Уилямс, Джуд Тръмп, Рони О‘Съливан и Марк Селби, който завоюва през предходната година. Селби е печелил международната купа общо четири пъти, до момента в който Рони О‘Съливан може да се похвали с шест международни трофеи.

Ако обичате да гледате снукър, постоянно можете да вършиме
залози и в действително време, като залагате онлайн по време на даден мач. Така по едно и също време може да следите представянето на двамата снукър състезатели и да вършиме залози съгласно вашите упования какво ще се случи в срещата. Все повече играчи, които желаят да избягат от обичайните залози на футбол, се насочват към снукъра, който е доста забавен спорт както за гледане, по този начин и за залагане. Снукърът несъмнено е спорт, към който си заслужава да се обърнете, в случай че не сте се докосвали преди до него. Наслаждавайте се на играта и залагайте рационално, тъй като хазартът на първо място е метод на забавление.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР