Ако се стигне до свикване на Велико народно събрание и

...
Ако се стигне до свикване на Велико народно събрание и
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Мандат е достатъчен, за да покажеш дали можеш да управляваш

Ако се стигне до привикване на Велико национално заседание и приемане на нова Конституция, то една от измененията би трябвало да бъде ограничение на мандатите на депутати, президент, министри, кметове. Един мандат е задоволителен, с цел да покажат дали могат да ръководят или не. В Народното събрание има хора с по три-четири мандата, без да са създали нищо действително за възстановяване живота на българите. Стоят си едни и същи с години, а България към момента е най-бедната в Европейски Съюз! Народът ти дава късмет да управляваш и вижда- ставаш, не ставаш. Ако ставаш, правиш положителни неща за хората, в случай че не ставаш – идва различен. А не да се окопават с десетилетия във властта и да се самозабравят.
Тази позиция изрази зам.-председателят на Народно събрание и водач на партия ВОЛЯ Веселин Марешки.
Припомняме, че все още от ВОЛЯ считат, че не е належащо да се привиква Велико народно събрание . Но в случай че бъде признато такова решение, това е една от поправките, които ще предложат.
 Веселин Марешки: Варна има голям капацитет Веселин Марешки: Варна има голям капацитет
Варна е родният ми град, който доста обичам. Това е връзка за цялостен живот. Пътувал съм съвсем из целия свят, само че постоянно се връщам тук. Това...
 
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР