Ако се питате от къде черпи вдъхновение Фики, отговорът ще

...
Ако се питате от къде черпи вдъхновение Фики, отговорът ще
Коментари Харесай

Фики оголи сърцето си и разкри своя тайна

Ако се питате от къде черпи ентусиазъм Фики, отговорът ще научите в идващите редове. Певецът разкрива, че извор на ентусиазъм за него са хората, които съумяват и имат усет в своята работа, предава planeta.tv.

Самият той е образец за един съумял човек, който може да се похвали със забележителна кариера. За него всичко стартира на нежната 5-годишна възраст, когато за първи път усетил, че има музикални заложби.

“По-сериозните ми триумфи се появиха, когато участвах на Олимпиадата в Лондон, а по-късно станах и “Певец на годината”. Почувствах признанието, когато видях обичта в очите на хората, които идват да се снимат с мен, които се радват, когато ме видят. Това е едно доста хубаво възприятие и ми се желае да не прекъсва в никакъв случай. Ще върша нови песни, ще веселя моите почитатели”, споделя Фики.
Като всеки реализатор и за него най-голямата премия е обичта на почитателите. Той не крие, че точно те го надъхват да прави все по-хубави песни и се радва, че има такива готини фенове.

“Аз съм огромен идеалист. Имам много фантазии, свързани с музиката и се надявам да ми се осъществен. Искам да пробия на Европейския пазар, а за какво не и оттатък него”, прям е изпълнителят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР