Ако се наложи, България трябва да изтегли българите от Русия.

...
Ако се наложи, България трябва да изтегли българите от Русия.
Коментари Харесай

Ако се наложи, България трябва да изтегли българите от Русия

Ако се наложи, България би трябвало да изтегли българите от Русия. Това сподели Илияна Йотова, откакто водачът на частната войска „ Вагнер ” Евгений Пригожин упрекна Министерството на защитата, че е обстрелвало негови позиции и е умъртвило 2 000 бойци от групировката. Пригожин съобщи, че стартира да си отмъщава и прикани бойците си за тръгнат към Москва в " Поход за правораздаване ".

„ За страдание войната стигна до стадий, в който доста мъчно ще има връщане обратно. Продължавам да считам, че е нужен международен конгрес, на който да се прегледа спорът в Украйна. Надявам се Министерство на външните работи е в непрекъсната връзка с нашето дипломатическо посланичество в Москва ", изясни Йотова, представена от Нова.

Относно политическата конюнктура в страната, тя сподели следното:

„ Ще забележим какъв ще бъде отговорът през днешния ден на една от партиите в ръководещата коалиция. Вчера тези 7 условия ми прозвучаха като 7 ултиматума. Не считам, че в едно ръководещо болшинство би трябвало да се работи по този начин. По-скоро би трябвало да се търси консенсус. Нашата позиция постоянно е била за устойчиво държавно управление ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР