Ако се кандидатира за президент на САЩ, Майкъл Блумбърг няма

...
Ако се кандидатира за президент на САЩ, Майкъл Блумбърг няма
Коментари Харесай

Блумбърг готов да плати, колкото е нужно, за да победи Тръмп, но няма да приеме никакви дарения

Ако се кандидатира за президент на Съединени американски щати, Майкъл Блумбърг няма да приема политически дарения, а в случай че завоюва, няма да взема заплата, съобщи неговият почитан консултант Хауърд Улфсън, представен от Асошиейтед прес.

"Той не е приемал политическо подаяние през живота си. Няма да стартира в този момент ", съобщи водещият консултант на милиардера. "Той не може да бъде платен ", добави Улфсън в изявление нощес.

Блумбърг е считан за един от десетте най-богати хора в света. Има всички признаци, че той възнамерява да се включи в конкуренцията за кандидат-президентската номинация на Демократическата партия на Съединени американски щати. През последните дни той сътвори избирателен щаб и беше включен в първичните избори в минимум три щата. Неговият екип е отделил над 30 милиона $ за телевизионни реклами, които ще стартират да се излъчват от през днешния ден в няколко водещи щати, в които се организират първичните избори.

Богатството на Блумбърг към този момент стана централна тематика, до момента в който обществото чака формалното оповестяване на кандидатурата му. Съперниците му от Демократическата партия към този момент разясняват отрицателно новините за плануваната масирана рекламна акция, отбелязва АП.

Майкъл Блумбърг подаде документи за основаване на комитет за президентските избори през 2020 година

Всички средства за акцията на милиардера ще дойдат от личния му джоб. Колко е подготвен да заплати Блумбърг? "Колкото е належащо, с цел да победи Доналд Тръмп ", съобщи Улфсън. /АГ/

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР