Ако се чудите защо се случват всички странни събития през

...
Ако се чудите защо се случват всички странни събития през
Коментари Харесай

Румяна Халачева ни повежда в „Дълбините на душата”



Ако се чудите за какво се случват всички странни събития през последните три години, за какво страданието се усили неимоверно и по какъв начин да го преодолеем по най-хубавия вероятен метод, в книгата на Румяна Халачева „ Дълбините на душата ” ще намерите огромна част от отговорите.

В нея са разказани и някои добре забравени познания и умения за излекуване и подмладяване, за възобновяване на изгубени и развалени органи, за смяна в ДНК, за задействане на скритите ни изключителни качества. Дали ще съумеете да ги постигнете, зависи от степента на вашата вътрешна увереност, неизменност и способността на индивида да издигне честотата на вибриране на своята душа.

„ Дълбините на душата “ е вторият разказ на Румяна Халачева, който е продължение на издадения за първи път през 2018 година „ Дълбините на древността “. Тези, които са чели първата книга знаят, че тя е занимателен справочник за търсещия същинското познание човек, от тайните на древността до матрицата на световния актуален свят. Тя е книга за тези, които не желаят да бъдат просто колелце в нечия машина за печелене на пари, а желаят да открият своята същинска същина и мощ.
В продължението ще срещнете още веднъж познатите герои, които към този момент са минали на ново духовно равнище. Те последователно осъзнават, че светът към този момент не е същият и в никакъв случай няма да бъде. България, българският дух, същинската ни история и родовата памет още веднъж са измежду основните тематики в романа. Ще се срещнете с Боян Мага, Радина, Крис, Александър Смирнов, Марк и доста нови герои. Всеки от тях носи своето обръщение...
 Година след освобождението на най-хубавото от българския дух от сферата на Боян Мага, в България не се усеща никаква смяна. Главната героиня Радина още веднъж стартира да се терзае и да търси какво би трябвало да бъде направено, с цел да стартира страната ни да излиза от блатото, в което е затънала. Потънала в грижи и тежки мисли, тя не усеща, че персоналният и живот стартира е на път да се разпадне. Драмата с обичания и мъж я кара да осъзнае и премисли, че в актуалния свят разделите са като зараза и има дълбока причина за това. В основата им стоят кармичните тежести, насъбрани сред сътрудниците в предходни прераждания дружно. Планетата е навлязла в своя Галактически преход, повишила е своята периодичност на вибриране и това изисква бързо пригаждане на хората и издигане на техните лични вибрации. А това може да се случи единствено посредством изчистване на чернилката от тъга, болежка, виновност, страдалчество, неправилно дадени клетви..., насъбрана във всичките ни прераждания. В книгата са показани езотерични техники, посредством които човек може да почисти съзнанието си, да размени негативните усеща с обич и амнистия, да направи отвод от родовата карма, да изцели и подмлади тялото си. Покрай персоналната история на героинята, в книгата още веднъж са включени малко известни обстоятелства от българската история. Главното подстрекателство на книгата: смисълът на човешния живот е в разкриването на Нашата Божествената същина, в което могат да ни водят, само че не може да ни помогне никой. Трябва да го реализираме със лични старания. А нашата мисъл има голяма мощ и може да промени живота ни, България и даже света.



В двата романа са събрани скъпи познания в увлекателна форма, с цел да се четат като приказка и да се възприемат с лекост. Много читатели приказват за тях със суперлативи: прелестни, изключителни, неповторими, вдъхновяващи, изменящи живота, спасяващи, книги на книгите и даже „ книгите на 21 век на България “. Но авторката твърди, че те са единствено за пробудени и търсещи хора, които не поставят сами загради в съзнанието си и не и не оказват опозиция на новото и непознатото, тъй като в действителност знанието е широко. Двата романа носят мощен позитивен заряд и оказват помощ по най-неочаквани способи.

-----------

В звуковите файлове ви предлагаме откровенията на писателката, предизвикани от Маргарита Стоянова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР