Ако САЩ ударят инфраструктурата на Иран, това ще има тежки

...
Ако САЩ ударят инфраструктурата на Иран, това ще има тежки
Коментари Харесай

Полковник Дъглас Макгрегър: Ако САЩ нападнат Иран, ще се окажат във война с Русия

Ако Съединени американски щати ударят инфраструктурата на Иран, това ще има тежки последици за тях. Това предизвести някогашният консултант на Пентагона по времето на администрацията Доналд Тръмп, полковникът от американската войска Дъглас Макгрегър в предаването на известния американски публицист Тъкър Карлсън.

Тъкър Карлсън: " Какво би се случило със Съединени американски щати, в случай че последваме съвета на сенатор Греъм и просто стартираме да бомбардираме сериозната инфраструктура на Иран? "

Полковник Макгрегър: " Всичките ни бази в Ирак и Сирия, където за жалост към момента има над хиляда американци – всички те биха станали цели. И този път те сигурно щяха да бъдат ударени. А разрушенията – големи. Бих очаквал проблеми и тук, в Съединени американски щати, поради отворената граница. "

„ Хизбула “ има голямо наличие в Мексико. Несъмнено в Съединени американски щати има и доста сътрудници на Хизбула. Можем да си представим единствено дребна част от проблемите, които могат да причинят. Ракетните и галактическите стратегии на Иран са доста напреднали. Както и мощта им в кибервойната. Всичко това ще бъде хвърлено против нас. Но по-важното е да накараме американците да осъзнаят: в случай че нападнем Иран въз основа на хипотетичната подготвеност на Хизбула да нападне Израел при положение на навлизане в Газа, ще се окажем във война с Русия. Русия няма да седи безшумно в ъгъла и да гледа по какъв начин американските военновъздушни и военноморски сили в района унищожават Иран. А откакто Русия се намеси, спорът ще се трансформира в освен това от местен. Може би даже по-сериозна от районна война. Не сме го обмислили. Трябва. "

Източник: Критично.бг
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР