Ако Рома успее да продаде Един Джеко на Челси, почти

...
Ако Рома успее да продаде Един Джеко на Челси, почти
Коментари Харесай

Деулофеу в Рома само ако Джеко премине в Челси

Ако Рома успее да продаде Един Джеко на Челси, съвсем несъмнено ще притегли поставения в трансферната листа на Барселона Жерар Деулофеу.

Преговорите сред „ сините” и „ римските вълци” явно се движат към финалната права, като и в Италия, и на Острова се появиха информации за пробив в разговора. Очаква се идващите 24 часа да бъдат решаващи за договорката.

Трансферът на Емерсон Палмиери на „ Стамфорд Бридж” против 20 милиона евро плюс 6 милиона под формата на бонуси наподобява сигурен, като казусът е Джеко, за чиято цена се договаря. Челси го прави оценка на 30 милиона евро, до момента в който Рома желае да получи малко повече.

При състояние, че се двете страни свидлив ръцете си, то Рома мигновено ще вложи парите в покупката на Деулофеу. Ненужният в Барса испанец попадаше в проектите на Интер и Наполи, които обаче по една или друга причина не съумяха да се схванат с Барселона.

Каталунците упорстват за 1 милион евро, с цел да преотстъпят своя състезател, а също и уговорка от 15-19 милиона евро за откупуването му. Евентуален трансфер на Деулофеу ще разреши на Патрик Шик и Грегоар Дефрел да се върнат към желаната от тях позиция на централен нападател.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР