Ако правителството на ГЕРБ подаде оставка, през есента може да

...
Ако правителството на ГЕРБ подаде оставка, през есента може да
Коментари Харесай

Как ГЕРБ си представя есента, ако има оставка: Гладни хора по улиците и безпомощен служебен кабинет

Ако държавното управление на ГЕРБ подаде оставка, през есента може да има гладни хора по улиците и безпомощно служебно държавно управление. Тази прогноза направи пред бТВ общественият министър Деница Сачева. Тя изясни, че кабинетът няма желание да се отдръпва, съзнавайки, че това вреди на имиджа им. Предпочитат обаче да вземат вярното решение и да останат на власт.

" Кабинетът няма желание да подава оставка, тъй като ние неведнъж декларирахме, че имаме доста работа, която би трябвало да бъде свършена и дано да се вслушаме и в гласа на всички тези, които не са на улицата. Помислете си какво да създадем с всички тези хора, които сега чакат да получат своите увеличени хонорари – обществените служащи, лекарите, здравната система ", съобщи Сачева.

На въпрос дали може да се чака през есента площадите да се изпълнят с гладни, банкрутирали и потърпевши от епидемията от ковид хора, Сачева съобщи:

" При едно служебно държавно управление тъкмо подобен ще бъде сюжетът. Защото няма да има принадлежности, с които служебното държавно управление да може да реагира на всички тези проблеми, които предстоят ".

Според нея нищо не допуска държавното управление да подава оставка, а и изборите единствено след 7 месеца. Сачева предвижда, че при отдръпване на кабинета, още веднъж може да има улични митинги, само че с други претенции.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР