Ако някой си мисли, че Левски под някаква форма е

...
Ако някой си мисли, че Левски под някаква форма е
Коментари Харесай

Стоилов: Левски е в изключително тежка ситуация

" Ако някой си мисли, че Левски под някаква форма е избавен, в противен случай, Левски е в изключителна тежка обстановка, която би трябвало да се взема решение ", съобщи треньорът на " сините " Станимир Стоилов на старта на подготовката на отбора за новия сезон, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Днес Стоилов събра група от 10 играчи на стадион " Георги Аспарухов " за първа подготовка и съобщи огромни упоритости за новия сезон. " Когато имам работа, не ми би трябвало отмора. Батериите са заредени, моят тласък е Левски, аз съм почитател на Левски, постоянно съм зареден на 100 %. Аз като треньор и левскар не мога да си слагам други задания, с изключение на най-високите - това са шампионската купа и вероятно присъединяване в груповата фаза на евротурнирите. И двете неща са извънредно сложни и може да се окажат недостижими. Целта класиране за евротурнирите би трябвало да е наложителна за Левски. Знаем каква е обстановката в нашия клуб ", разяснява Стоилов.

Той разкри, че към новите попълнения Ивелин Попов и Анте Блажевич може да се причисли още един нов футболист на атакуваща позиция. " Ако бяхме стигнали до решение с Драган, нямаше да взимаме нов десен бранител, само че реагирахме незабавно. Очаквам вероятно да се договорим с още един нов футболист. Има трима индивида, на които изтичат договорите, и на техните места ще влязат тримата нови играчи, под никаква форма не мога да нарушавам финансовия баланс. От ден дневно се опитваме да понижаваме разноските, има бюджет, от който не желаеме да излизаме под никаква форма. За надграждане с привличането на суперзвезди, това е невероятно. Аз ще съм последният човек, който ще наруши финансовата ни дисциплинираност. За мен по-важно е да избегнем банкрута ", изясни Мъри.

" В момента може да мечтаем за надграждане само с този тим, с който разполагаме, да подобрим още игровите си връзки, контрола на мача, футболната ни убеденост и самочувствие. Нашите играчи има още къде да подвигат равнището, всеки от тях би трябвало да се усъвършенства доста. Търсим атакуващ футболист, би трябвало ни нападател, само че повече ми се желае да намерим човек за десния фланг ", сподели още Стоилов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР