„Ако някой иска да разбере какво е да работиш в

...
„Ако някой иска да разбере какво е да работиш в
Коментари Харесай

Как се изгражда мечтаният екип?

„ Ако някой желае да разбере какво е да работиш в най-хубавия екип, дано се усеща поканен да се причисли към нас “, споделя Евгени Иванов, шеф на един от хипермаркетите на Kaufland в гр. Пловдив. От думите му незабавно разбираме, че Евгени е отборен състезател и въодушевяващ водач за своите сътрудници.

Как стартира всичко

Евгени започва кариерата си в Kaufland преди 10 години като чиновник на повърхностен работен ден. Негов другар му предлага компанията като място, в което имаш опция да работиш гъвкаво и да съчетаваш работата и отговорностите в университета. За едно десетилетие Евгени сменя няколко позиции: от ненапълно работно време минава на цялостно, след това е назначен за началник на отдел. Следващата огромна стъпка е началник на бранш, а през днешния ден Евгени сполучливо ръководи хипермаркет на Kaufland и екип от близо 100 души.

Отборната игра

Как стартира един работен ден на Евгени? Той си има собствен обред, към който постоянно се придържа. „ В началото на работния ден наложително минавам, с цел да се видя персонално с всички сътрудници, които са на работа “. От думите му разбираме, че персоналното отношение и уважението към всеки един сътрудник са правилата, на които Евгени се стреми в никакъв случай да не изневерява, що се отнася до ръководството на екипа. Може би тъкмо по тази причина той съумява да реализира високи резултати и дружно с екипа му да дават на клиентите безупречно отношение и обслужване.

Любимите ежедневни работни занимания на Евгени също са свързани с ръководството на екипа му: „ Най-много обичам да давам на сътрудниците противоположна връзка за добре свършената от тях работа и да ги насърчавам. Най-важно е да цениш работата на всеки и да не забравяш да го показваш “, споделя Евгени.



Суперсилата на Евгени: Вдъхновяващото водачество

Разбира се, като на всяко работно място, и тук Евгени се среща с редица провокации, само че многото години опит са го научили по какъв начин сполучливо да се оправя с тях. „ Не обичам суматохата и безредно взетите решения, по тази причина без значение каква е обстановката, резервирам хладнокръвие, разисквам проблема с сътрудниците и дружно намираме най-хубавото решение “, споделя той. Именно тъй като Евгени демонстрира, че мнението на неговите сътрудници е скъпо и има значение при вземането на значими решения, той засвидетелства уважението на своя екип и се трансформира във въодушевяващ водач за тях.

Суперсилите на работодателя

„ Всички професионални умения, които имам, съм придобил с помощта на опита и многото образования, през които съм минал в Kaufland, провеждани от сътрудници, от директни ръководители и от външни за компанията експерти”, споделя Евгени. На въпрос за какво Kaufland е положително място за работа, отговорът му е безапелационен: „ Компанията е сигурен и еластичен шеф, който построява положителни трудови привички и дава разнородни благоприятни условия за развиване. За мен това е най-важното “.

Следващата цел

„ Само времето ще покаже по какъв начин ще продължа професионалния си път оттук насетне “, споделя Евгени. „ Целта ми е аз и сътрудниците ми да продължим да се развиваме като персони и като експерти – да ставаме все по-добри в това, което вършим. Всъщност да бъдем най-хубавите “.

Научи повече за акцията „ Разчитайте на нас “ на.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР