Ако някои от вас наистина вярват на Борисов, трябва да

...
Ако някои от вас наистина вярват на Борисов, трябва да
Коментари Харесай

До младите дихатели от ГЕРБ, запленени от патологичен лъжец

Ако някои от вас в действителност имат вяра на Борисов, би трябвало да потърсят професионална помощ. Сериозно.

Борисов е патогенен измамник. Всяка негова изява и изказвания потвърждават това. Според учените това изначава понижен размер на сивото вещество (неврони) в мозъка, до момента в който размерът на бялото вещество се е усилва до 22% (това са нервни нишки, които свързват елементи от мозъка). Намалената сива част се се свързва както с образуването на морално държание, по този начин и с пониженото възприятие за скрупули на съвестта. Поинтересувайте си и ще разберете защо става дума.

Днес номинираният за министър председател Кирил Петков показа препоръчаните от съдружните сътрудници министри. Може да са ви закарали някъде, с цел да ви убеждават за герберска власт, само че несъмнено си давате сметка, че з България и всички българи този миг е от голямо значение. Вашият водач, а на някои даже идол, за 12 години ръководство докара България на всичките последни места в Европейски Съюз по качество на живот. И на първо по смъртност, заболеваемост, беднотия, неначетеност, корупция и прочие И вместо да помислите по какъв начин да участвате в смяната, която ще измъкне страната ни от тинята, той ви приказва нелепици.

„ Аз ще изправя против Киро и Асен войска от хора с по-добри CV-та, по-красиви и по-умни. Няма тематика, която да не знам. Но поради богатството на страната ще сложа тъкмо такива хора “. Нормално ли ви се коства толкоз обикновено опълчване? Самият той, видите ли, знае повече от вас, само че ще ви даде шанс… Наистина е жалко.

Вашият ръководител не се въздържал и по тематиката „ Труд “: „ През 1944 година е било тъкмо по този начин - минавало се е и през редакциите на медиите. Когато " Труд " е писал против нас, никой не им е ходил в офисите да ги гони. Това е смисълът на властта и опозицията ".

Отново лъже. През годините на неговото ръководство „ Труд “ не е написал и една сериозна дума за него. Нито една! Той знае това, само че лъже без да му мигне окото.

Борисов е безапелационен, че ГЕРБ няма да поддържа държавно управление, в което участва Бойко Рашков, който дефинира като „ еманацията на комунистическите следствени служби ". „ Никой не чака от нас сходна поддръжка. Иначе какво ще излезе? Че всички харесваме тези хора. Но, не - ние не ги харесваме! ",

На кои комунистически служби е еманация самият Борисов? Кадър на Школата в Симеоново, изпратен да работи в смесените райони по време на възродителния развой, отказал да се деполитизира и останал член на Българска комунистическа партия до дъно. След това се влива в редиците на силовата формация СИК… И той ви приказва за другите, в очакване да го гледате в очите, да му вярвате и да му се възхищавате. Възхищавате ли се?

В началото се обърнах към вас с „ млади дихатели “ не с цел да ви обидя. По този метод в казармата, която доста от вас не познават, назоваха новобранците. Вие сте новобранци в партийните глъбини и Борисов се възползва от естествените ви желания към реализация. Но го прави поради себе си, не поради вас, повярвайте. Ще го разберете, само че ще изгубите скъпо време. Животът е неповторим, дава се един път – не дарявайте част от него безгрижно на агитация, залагаща на неистини, клюки, корупция и операции.

Сигурен съм, че измежду вас има хубави и образовани, само че не знам до каква степен това е задоволително и за умни. Защото, да ме простите, да се подредите до човек, който декларира, че се прави непрестанно на елементарен, тъй като по този начин е най-лесно, който назовава ръководителят на Народното събрание „ елементарна кърджалийска п…а “ и твърди, че фрагментите от чекмеджето му с милиони евро и златни кюлчета в него са „ режисура “, не е доста интелигентно.

Някои от вяс евентуално са подвластни от ГЕРБ и Борисов посредством близки и родственици, само че това не пречи да проумеете, че тази страна и хората в нея се нуждаят от смяна. Вие избирате къде да застанете. Със сигурност вождът ви омайва, дава обещание ви светли кариери – той това го умее, - за вас ще останат разочарованията. Просто тъй като новото сменя остарялото, макар съпротивата. Природен закон.

И в случай че в действителност сте млади и образовани... Ако сте.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР