Ако някога сте срещали мъж, който ви е казал, че

...
Ако някога сте срещали мъж, който ви е казал, че
Коментари Харесай

Вълшебните думи, които карат мъжете да се обвържат с вас вед...

Ако в миналото сте срещали мъж, който ви е споделил, че не е подготвен да се обвърже с вас, тогава знаете какъв брой е разочароващо това. Ако прекарвате времето и възприятията си в човек и по-късно чуете проектите му да скъса с вас, това несъмнено може доста да ви разочарова.

Но преди да извършите това, пробвайте да употребявате тези две вълшебен думи, които мъжете би трябвало да чуят от една жена, преди да се обвържат.

Първо, допустимо е да се изкушите да спорите с него и да му обясните, че аргументите, заради които не е подготвен за повече, не са основателни. Недейте по този начин!  Това те кара да се чувстваш като негова майка. Мъжете не се възбуждат от майките си.

Ето по какъв начин да накарате мъжа си да се обвърже, без значение дали е актуалният ви другар или бъдещият ви подобен.

Всеки път, когато чуете опрощение, което звучи като цялостна нелепост, кажете вълшебната дума: „ Разбирам те! “ .

След краткотрайната пауза той ще продължи да излага още по-тривиални аргументи, които ще ви вбесят и подбуден към спор, само че още веднъж, вместо да хапете, кажете „ Разбирам “.

Това ще го докара до едно просто умозаключение: „ Тя ме схваща “.

Не споделям, че би трябвало да си съгласна с него, само че всеки има право да усеща, мисли и споделя по неговия си метод.

Въпреки че може да не сте съгласни с него, казвайки „ Разбирам “, вие признавате правото му на мнение. В този миг той може да ви предложи друга договорка. Например: „ Все още можем да излизаме “.

В този миг кажете: „ Оценявам, че към момента искаш да излизаш с мен. Въпреки това не се усещам удобно с това. Харесвам те, само че не повече от себе си. “ Той ще си тръгне, без да знае какво да каже.
 Снимка: iStock/Getty Images
Това не е проблем, тъй като мъжете се влюбват, когато са надалеч от нас. Трябва да устоите на желанието да му се обадите или да му изпратите известие, и го оставете да пристигна при вас. Ако имате търпението да изчакате, до момента в който той ви потърси, тогава идващия път, когато излезете с него, той ще бъде подготвен да бъде с вас, тъй като това е негова концепция.

Ако не, значи той не е вашият човек, написа yourtango.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР