Ако не беше така, отдавна да бях назначил всички заместник-министри

...
Ако не беше така, отдавна да бях назначил всички заместник-министри
Коментари Харесай

Денков: Всички назначения в изпълнителната власт са съгласувани с ГЕРБ-СДС

„ Ако не беше по този начин, от дълго време да бях назначил всички заместник-министри и регионални шефове “, сподели министър-председателят.
Заедно с представители на ГЕРБ-СДС се работи и по управническата стратегия. Документът отразява визията на държавното управление за развиването на страната и ще бъде показан идната седмица.

Премиерът има подготвеност да взе участие в диалозите сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС по отношение на координацията на управническата и законодателната стратегия. Водеща роля имат обаче парламентарните групи, които поддържат държавното управление. Акад. Денков е оптимист, че те ще намерят метод да формулират механизъм, по който да могат да се вземат решения в Народното събрание. „ Очевидно е, че би трябвало да се създадат още взаимни отстъпки и от двете страни, с цел да може да продължи процесът. Законите се одобряват в Народното събрание и там би трябвало да има единодушие “, означи министър председателят в отговор на въпрос за нуждата от съдружно съглашение.

Министър-председателят дефинира като притеснителна неналичието на резултати от следствията на поредицата от гърмежи в хранилища за муниции, случили...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР