Ако министър председателят не знае кой го е снимал, трябва

...
Ако министър председателят не знае кой го е снимал, трябва
Коментари Харесай

Бивш офицер от НСО: Борисов нарушава закона. Ако не знае кой го е снимал, да закриваме държавата

Ако министър ръководителят не знае кой го е снимал, би трябвало да гасим лампата и да закриваме страната. Най-вероятно фотосите са направени от някой неудовлетворен от развиването на събитията в тази спалня. Парите очевидно са импортирани, само че защитата не ги е внесла. Премиерът може да разпореди на НСО кого да ревизира и кого не. В защитата му има външни лица, някогашни чиновници на " Ипон ".
Това сподели Светлин Стоев, някогашен офицер от НСО, в предаването „ Студио Хъ “ по телевизия 7/8.

Пропускателния режим на постройката на ул. „ Секвоя “ е открит още при първия мандат на премиера Бойко Борисов, през 2009 година За неговия непосредствен кръг от хора, към 10 индивида, се знае, че те не се записват, не се ревизират и не им се взимат мобилните устройства. Борисов сигурно знае кой го е снимал.

Стоев удостовери слуховете, че в ескорта на премиера всекидневно има по едни човек, който не е чиновник на НСО. " Те са двама души, които са някогашни чиновници на неговата компания „ Ипон “. Те са назначени в Жандармерията или Министерство на вътрешните работи. В колите няма право да се вози различен човек в случай че не е протокол или преводач. С това се нарушават законите. Тези момчета посрещат и изпращат гостите от тъй наречените „ стеснен кръг “ от хора на премиера. ", добави той.

По думите му там има камери, само че въпросът е дали се трият записите от тозе камери, тъй като може да се види кой влиза и излиза на избрани дати.

На въпрос за честите пътувания с джипа на Борисов специалистът разяснява, че е възможно да когато има ревизия на някоя автомагистрала може да има министър за няколко часа, само че водачът изрично не може да бъде министър ръководителят. Това е цялостен прорез с всички охранителни ограничения и жестоко тъпчене на закона, бе безапелационен той.

По думите му доста хора от НСО напущат поради атмосферата в службата.

За желаните промени в закона за Министерство на вътрешните работи Стоев разяснява, че задачата е да се уязви президента, само че това не е единственият проблем.

" На пръв взор персоналната защита е доста лесна – костюми и прожектори, само че това не е по този начин. Необходими са доста сложни неща, с цел да се работи над междинното равнище. Добър охранител и водач се става единствено когато мисълта на тези хора изпреварва дейностите им. Специалистите от Жандармерията и Отряда за противопоставяне на тероризма са обучавани по различен метод, те са по-офанзивни, те би трябвало да нападат, до момента в който в НСО работата е отбранителна, те пазят. ", изясни Стоев.

" Момчетата от НСО знаят по какъв начин да се държат с публицистите, имат по-висок предел на толерантност, до момента в който в жандармерията не е по този начин, не са осведомени и с протокола. Ще им трябват най-малко 4 години да бъдат подготвени. ", добави специалистът по защита.

По думите му акцията в ГДБОП и оставките след арестите в отдел „ Наркотици “ е с цел да не се ревизира случая „ Осемте джуджета “ тъй като това не е нещо, което е станало ясно през днешния ден. Във всяка една конструкция, в която има отдел „ Наркотици “ най-вероятно има такива хора и това се знае.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР