Ако ме питате дали ще подкрепим ПП с втория мандат

...
Ако ме питате дали ще подкрепим ПП с втория мандат
Коментари Харесай

Делян Добрев: Оформи се коалиция в защита на свръхпечалбите на Лукойл

Ако ме питате дали ще подкрепим Политическа партия с втория мандат не знаем ние по какъв начин ще ги подкрепим, тъй като те са партия, която приказва едно, а прави тъкмо противоположното. Говорят по какъв начин желаят да създадат горивата в България евтини, а гласоподават в отбрана на Лукойл и техните свръхпечалби. Промяната сякаш щяха да пазят европейските полезности. Днес се оформи обединението в отбрана на Лукойл и свръхпечалбите на Лукойл - Българска социалистическа партия, Възраждане и Продължаваме промяната. Това съобщи Делян Добрев от ГЕРБ пред бТВ.

Добрев изясни, че трите партии са дебатирали три часа и половина по несъществени за него промени в Търговския закон. Той изясни, че когато е видял, че няма да има време, с цел да се прегледа законопроектът на ГЕРБ за понижаване на цените на горивата е предложил да се удължи работата на Народно събрание, само че това предложение не е било признато. " Веднага лъсна обединението Лукойл сред Българска социалистическа партия, Възраждане и Промяната. Тази коалиция не желае да се изземват свръхпечалбите от Лукойл. ", сподели той.

" От 100 млн.в, които дадоха обещание да внесат Лукойл, внесоха 90 млн. лева От тези 90 млн. лева - 17 млн.лв. са налог общ приход - това не са пари на Лукойл, а пари от държавния налог от заплатите на чиновниците, а останалите 73 млн. лева са предплатен налог за идната година. За тази година от 100 млн. лева, те внесоха една кръгла нула. Никой не отхвърля, че Лукойл ни ограбва. ", сподели още той.

По думите му тази зима ще плащаме по-високи цени за газ, тъй като " смяната изпълниха Чирен със безценен газ лятото ", означи той.

Добрев е безапелационен, че е по-добре да се заплати 1,80 лева за гориво за автомобил, в сравнение с 2,99 лева Той акцентира, че в законопроектът на ГЕРБ за понижаване на цените на горивата е заложен механизъм, който ще понижи цената на горивата.

Добрев разяснява, че по тематиката с Джемкорп, Продължаваме промяната са дали своят вот срещу разглеждането й в Народното събрание през днешния ден. " Джемкорп щяха да перат пари. Имаме задоволително данни, че Джемкорп е обвързван с съветски олигарси. Има доказателства освен от български, само че и интернационалните служби. Ясни са им желанията, добре че ги спряхме. ", акцентира той.

" Няма да подкрепим втория мандат на Продължаваме промяната. Първо да потвърдят, че не работят за съветски олигарси и Путин ", безапелационен е той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР