Ако любовният ви живот е заседнал в коловоз и сте

...
Ако любовният ви живот е заседнал в коловоз и сте
Коментари Харесай

Според зодията: мантрата, която ще ви помогне в любовта това лято

Ако любовният ви живот е затънал в коловоз и сте пробвали всичко – от четенето на книги за самопомощ до среща с ясновидка, може би е време да се консултирате с всезнаещия зодиак.

С по-малко облекла, повече слънце и доста занимателни действия, лятото е идеалното време да срещнете някой нов. Но също по този начин може да бъде доста по-лесно да бъдете потънат от разгара на момента и да се върнете към старите си неприятни привички в срещите и любовта.

Това лято хвърлете предпазливостта напразно и пробвайте нещо друго. Въпреки че постоянно би трябвало да се доверявате на интуицията си, когато става въпрос за срещи, може би е добре да излизате от зоната си на комфорт понякога.
 image2_16x9.png Хороскоп за ЛЯТО 2022: какви изненади и страсти да чака всяка зодия На фокус
Всеки съвет на астролозите ще ви помогне да растете, да се разширите и да се отървете от старите привички. Може просто да откриете, че това е разтърсването, от което се нуждаете, с цел да се върнете с цялостна мощ в зоната на срещите и запознанствата.

Ето каква би трябвало да бъде вашата идеална мантра за обич въз основа на зодията ви това лято:
 Лятна мантра за обич съгласно зодията  Лятна мантра за обич съгласно зодията  Лятна мантра за обич съгласно зодията  Лятна мантра за обич съгласно зодията
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР