Ако искате лошата енергия да стои далече от вас, достатъчна

...
Ако искате лошата енергия да стои далече от вас, достатъчна
Коментари Харесай

Поставете в хола чаша с вода и сол и вижте дали имате лоша енергия

Ако желаете неприятната сила да стои надалеч от вас, задоволителна е чаша вода със сол. Това остарял, само че изпитан способ, който е останал още от времето на нашите баби. И в действителност оказва помощ.

Всеизвестно е, че домът е мястото, където всеки се усеща най-сигурен. Тук човек се любува на фамилен уют и топлота. След дълъг и тежък ден доста хора желаят да се върнат вкъщи, където да си починат и да съберат сили за идващия ден.
В някои случаи обаче, вкъщи не се усещаме удобно и даже може да се натоварим още повече. Причината за това е натрупала се неприятна сила, която се е настанила у дома. Всичко това се отразява и на връзките ни с околните, като разногласията зачестяват и прерастват в спорове и кавги. Всичко това ни натоварва и изнервя в допълнение.

 чаша вода

Ако желаете да ревизирате дали в дома ни има от тази отрицателна токсична сила и да я изчистите и премахнете, има един доста елементарен метод. Това става с помощта на сол и вода.

За задачата са нужни една супена лъжичка морска сол и една бутилка бял оцет. Оцета изсипете в чашата и прибавете малко водичка. Сложете и солта и оставете чашата на място, което е труднодостъпно.

Тя би трябвало да престои най-малко едно денонощия там. След това погледнете повърхността ѝ. Ако забележите, че солта плува във водата, това е знак, че има натрупала се негативна сила. тогава повторете същия обред. Щом видите солта, че е на дъното на чашата, домът ви е чист и вие още веднъж можете да се потопите в успокоение и тишина.
Важно е да премахнете отрицателната сила, тъй като от нея се чувствате неспокойни и потиснати.

 чаша вода

Ако се чудите по какъв начин такава сила може още веднъж да нахлуе в дома ви, то това може да се дължи на някой външен предявител - комшия или посетител и тя в следствие да си остане вкъщи. Лошата сила може да докара до безпаричие, напрежение и меланхолия, по тази причина е значимо да се отървете от нея колкото се може по-скоро.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР