Ако искате да видите рая, просто вижте начина, по който

...
Ако искате да видите рая, просто вижте начина, по който
Коментари Харесай

В много публичната, но частна романтика на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

Ако желаете да видите парадайса, просто вижте метода, по който Кайли Дженър и Тимъти Шаламе се гледат един различен, когато са заобиколени от хора.

Актьорът и козметичният магнат са умели да основават собствен личен свят без значение къде се намират, било то на събития, излъчени по национална телевизия като Откритото състезание на Съединени американски щати и Златните глобуси, или по средата на ренесансовото шоу за рождения ден на Бионсе в Лос Анджелис, мястото на първата им публична поява дружно през септември.

Така че, да, това е нещо.

Тъй като романсите на знаменитостите често са неразгадаеми в ранните им стадии, беше неясно на първо какъв брой съществени са били Дженър и Шаламе или дали са били освен това от другари. Но сега изминаха повече от девет месеца, откогато в началото бяха свързани по сантиментален метод (и по нормалния метод, защото Дженър носеше Gaulthier от обичания на Chalamet Хайдер Акерман на Met Gala през 2023 г.) и те се трансфораха в безумен за почитателите -етап на четене по устни за ули...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР