Ако искате да разпалите страстта помежду си и да върнете

...
Ако искате да разпалите страстта помежду си и да върнете
Коментари Харесай

11 секс предизвикателства, които трябва да опитате

Ако желаете да разпалите пристрастеността между тях и да върнете тръпката в секса, ви предлагаме да изпробвате някое от следните дребни провокации за двойки:

1. Правете секс, без да целувате колегата си, всички места по тялото са неразрешени. Когато не включвате устните си в любовната игра, би трябвало да намерите нови способи да употребявате ръцете си, с цел да се разгорещите.

2. Правете секс, без да издавате тон. Обикновено сте привикнали да ви поучават тъкмо противоположното, само че пробвайте да го вършиме без никакви мръснишки думи, без шепнене, без стонове и крясъци. Правете секс в цялостна тишина, като че ли се притеснявате, че някой може да ви хване.

3. Правете секс, до момента в който и двамата носите маски на очите. Разберете какво може да изпитате, без да употребявате зрението си.

4. Вижте какъв брой дълго време може да се целувате, без да вършиме секс. Пробвайте най-малко половин час, преди да започнете да си сваляте облеклата.

5. Изберете инцидентно порно и пробвайте да изпълнявате всяко деяние, което вършат актьорите във видеото.

6. Вижте какъв брой пъти може да вършиме секс в един ден, без да повтаряте пози.

7. Прекарайте един през целия ден дружно изцяло голи - гледайте телевизия голи, яжте голи, гушкайте се голи, само че не правете секс, до момента в който не настъпи вечерта.

8. Ако и двамата владеете един и същи непознат език, пробвайте по време на секс да си говорите мръснишки на него, предлага iwoman.bg. Вашият майчин език не е разрешен.

9. Мастурбирайте един до различен. Позволено ви е да се гледате един различен, само че не и да се докосвате.

10. Извадете всички секс играчки, които имате, и пробвайте да употребявате цялата си сбирка тази нощ.

11. Разберете се да се разсъните един различен с орална обич, само че не си казвайте в кой ден ще се случи, тъй че да започнете деня със сладка изненада.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР